SCHÄFFER-THEUNISSEN mantelzorgwoningen

In het huidige zorgstelsel wordt steeds meer bezuinigd op de hulpverlening en ondersteuning van personen die niet zonder deze hulp kunnen. Hierdoor moet er steeds meer beroep worden gedaan op hulp van familie en/of vrienden oftewel -mantelzorg-. Om dagelijks meerdere keren naar de woning van de hulpbehoevende te gaan kost veel tijd of is soms gewoon niet haalbaar. Een mantelzorgwoning kan in zo'n situatie uitkomst bieden.

Een mantelzorgwoning is een zelfstandige woning op het erf/terrein van de persoon die mantelzorg nodig heeft of de persoon die mantelzorg verricht. In de mantelzorgwoning  kan de persoon die zorg nodig heeft maar ook de mantelzorger gaan wonen. Een mantelzorgwoning maakt het mogelijk dat bijvoorbeeld ouders of een kind die zorg nodig hebben langer zelfstandig kunnen blijven wonen in de eigen vertrouwde woonomgeving, vaak bij eigen familieleden. Een ideale rustplek, een plaats waar u graag verblijft en naar terugkeert.

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een duurzame houten mantelzorgwoning. Een belangrijke reden kan het beschikbare budget zijn. Daarbij komt dat een houten woning gemakkelijk naar wens en behoefte kan worden ingedeeld en een hoge isolatie waarde heeft wat resulteert in een lage energiebehoefte wat weer goed is voor het milieu. Het hout van de mantelzorgwoning is door een speciale behandeling 25 jaar onderhoudsvrij. Nog een belangrijk voordeel is dat een houten mantelzorgwoning snel geplaatst kan worden, meestal binnen enkele weken wat met een traditioneel gebouwde woning gewoon niet te realiseren is.

Na de mantelzorgperiode is de woning ook weer eenvoudig weghalen of kan een andere bestemming krijgen zoals bijvoorbeeld een hobbyruimte, logeeropvang, woonruimte voor volwassen kinderen of als recreatie/vakantiewoning.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden welke bij uw persoonlijke situatie en wensen aansluiten? Als u als mantelzorger zoekt naar de beste oplossing om voor uw naasten te kunnen zorgen kom dan eens langs in de showroom om te zien naar wat er allemaal mogelijk is en u zult aangenaam verrast zijn hoe comfortabel houten mantelzorgwoningen kunnen zijn.

Aanbieding
Gratis ontwerptekening en natuurlijk staat er altijd koffie/thee altijd voor u klaar!

Contact
Schäffer-Theunissen Tuinhuizen
Einsteinstraat 16
6604BW Wijchen

Telefoon: 024-6451226
E-mail:
info@st-tuinhuizen.nl
Contactpagina:
 www.theunissenmantelzorgwoningen.nl/Contact
Website: www.theunissenmantelzorgwoningen.nl