CAMPING DE BETUWE

Ervaar Het Betuwse Buitenleven. Nergens anders is het zo mooi fietsen en wandelen langs kleurige boomgaarden vol bloesem en heerlijk fruit als in Rivierenland. De Betuwe is dé plek voor een heerlijke relaxvakantie. Ontdek het nu zelf!

Op Camping de Betuwe doet u dat helemaal op uw eigen manier. Zo kunt u komen met een tent, caravan, camper of u
huurt een trekkershut, compleet ingerichte safaritent of mobile home.

Er zijn verschillende kampeerplaatsen. Een rustige plek aan het water of een gezellige kampeerplaats bij de speeltuin? Dicht bij het toiletgebouw of een plek op het tentenveld bij de visvijver? Alle kampeerplekken hebben zo hun voordelen. Kies een plek die het beste bij u past.

Centraal gelegen, dicht bij de diverse voorzieningen die het park te bieden heeft is een camperveld gerealiseerd. Of u nu op doorreis bent of een plaats voor een paar dagen zoekt, met uw camper heeft u "the place to be" gevonden op Camping Betuwe!

Op Camping Betuwe geniet u volop van het Gelderse buitenleven met het
nodige comfort. Verschillende
faciliteiten zorgen voor onvergetelijke vakantiedagen voor jong en oud.

De omgeving biedt veel. In het voorjaar boomgaarden vol bloesem, historierijke kastelen, gezellige festivals, kronkelende dijken vol fietsers en wandelaars… wanneer u ook naar de Betuwe komt: er is altijd genoeg te zien en te doen.

Met een unieke ligging in het hart van de Betuwe vormt de camping het ideale startpunt om de natuurrijke omgeving te verkennen. Op slechts tien minuten afstand vindt u Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Dit 6000 hectare grote gebied staat garant voor dagenlang fiets- en wandelplezier. Verken het rivierenland en bezoek de gezellige plaatsen. Ja, zult zich geen moment vervelen.

Daarom graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie, de actuele tarieven, eventuele
arrangementen en Zoeken & Boeken.


Contact
Camping De Betuwe
Hoge Dijkseweg 40
4041 AW Kesteren

Telefoon: 0488-481477
E-mail:
info@campingbetuwe.nl
Website:
www.campingbetuwe.nl
Volg Camping de Betuwe ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping.