CAMPING DE BETUWE

Ervaar Het Betuwse Buitenleven. Nergens anders is het zo mooi fietsen en wandelen langs kleurige boomgaarden vol bloesem en heerlijk fruit als in Rivierenland. De Betuwe is dé plek voor een heerlijke relaxvakantie. Ontdek het nu zelf!

Op
Camping de Betuwe doet u dat helemaal op uw eigen manier. Zo kunt u komen met een tent, caravan, camper of u huurt een trekkershut, compleet ingerichte safaritent of mobile home.

Verblijven in een safaritent is w
él kamperen met maar met extra luxe. Er is keuze uit verschillende mogelijkheden zodat er altijd een accommodatie is de aansluit bij uw wensen.

Of wat denkt u van wakker worden in het groen, pal aan de visvijver? Huur dan één van de luxe 4-persoons mobile homes aan het water. De mobile homes zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een overdekte houten veranda waar u de hele dag door heerlijk kunt zitten.

En gaat en meer voor een sportieve wandel- of fietsvakantie en heeft u geen eigen kampeermiddel? Dan zijn er de 4-persoons trekkershutten om
te genieten van het Betuwse buitenleven, liggend aan het water en te huur voor één nacht, maar ook voor een korte of langere vakantie.

Op Camping Betuwe geniet u volop van het Gelderse buitenleven met het nodige comfort. Verschillende
faciliteiten zorgen voor onvergetelijke vakantiedagen voor jong en oud.

De omgeving biedt veel. In het voorjaar boomgaarden vol bloesem, historierijke kastelen, gezellige festivals, kronkelende dijken vol fietsers en wandelaars… wanneer u ook naar de Betuwe komt: er is altijd genoeg te zien en te doen.

Met een unieke ligging in het hart van de Betuwe vormt de camping het ideale startpunt om de natuurrijke omgeving te verkennen. Op slechts tien minuten afstand vindt u Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Dit 6000 hectare grote gebied staat garant voor dagenlang fiets- en wandelplezier. Verken het rivierenland en bezoek de gezellige plaatsen. Ja, zult zich geen moment vervelen.

Daarom graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie, de actuele tarieven, eventuele
arrangementen en Zoeken & Boeken.


Contact
Camping De Betuwe
Hoge Dijkseweg 40
4041 AW Kesteren

Telefoon: 0488-481477
E-mail:
info@campingbetuwe.nl
Website:
www.campingbetuwe.nl
Volg Camping de Betuwe ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping.