GASTHOF EUVEREM

Bent u op zoek naar een mooie locatie in Zuid-Limburg om een weekend of een midweek op vakantie te gaan? Gasthof Euverem biedt mogelijkheden voor wandel- en fietsvakanties, of een cultureel uitstapje.

De comfortabele kamers van het gasthof zijn ingericht met aparte boxspringbedden, badkamer met douche en toilet, mooie flatscreen tv’s en gratis WiFi.
's Morgens wordt in het
restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd  en 's middags en 's avonds kunt u in het gasthof heerlijk lunchen en dineren. De uitgebreide kaart biedt voor ieder wat wils. De keuken is open tot 20.00uur, wat betekent dat u tot 20.00 uur gerechten van de menukaart kunt bestellen.
Op het verwarmd terras kunt u zelfs in de koude wintermaanden comfortabel ‘buiten’ onder het genot van een lekkere verfrissing of kop koffie/thee genieten van het Limburgse vijfsterrenlandschap.

Gratis pakeergelegenheid is aanwezig. Het hotel beschikt ook over een afsluitbare garage waar circa 25 motoren of 45 fietsen veilig gestald kunnen worden.

Het landschap van Zuid-Limburg biedt vanuit Gasthof Euverem vele mogelijkheden om kleine nostalgische dorpjes en authentieke stadjes te bezoeken, verscholen tussen groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. De Geul en Gulp, die eeuwen geleden het landschap vormden, kabbelen  rustig door het landschap voort. Vanuit het Gasthof verblijft u meteen in een omgeving met vele wandel- en fietsmogelijkheden, voor zowel de “getrainde” als de “ongetrainde” gast.
Naast de prachtige natuur liggen de Bourgondische steden Maastricht, Aken, Valkenburg en Luik op een steenworp afstand, zodat u zich in het buitenland kunt wanen in Limburg.
Ook liggen er motorroutes met prachtige haarspeldbochten voor u klaar. Naar hartenwens kan uw stalen ros over het asfalt glijden naar bijvoorbeeld de Eifel, de Ardennen of Monschau.

Niet alleen de ligging van het hotel is bijzonder, in het hotel wacht u ook een persoonlijk welkom, gastvrijheid en Gemoedelijkheid wordt graag met de hoofdletter 'G' geschreven.

Het comfort dat u van een gezellig familiehotel mag verwachten wordt u door de eigenaren en het personeel geboden. Daarom wordt u van harte welkom geheten!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse arrangementen.


Contact
Gasthof Euverem
Euverem 30
6271 PK Euverem (Gemeente Gulpen-Wittem)

Telefoon: 043-4503715
E-mail: info@gasthofeuverem.nl
Website: www.gasthofeuverem.nl
Volg Gasthof Euverem ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel Pension en omgeving.