HOTEL RESIDENTIE SLENAKEN

Bloeiende bomen, dartelende lammetjes. LENTE! Het seizoen om bij aangename temperaturen fijn te kunnen wandelen of fietsen, is weer aangebroken.

 

De tijd van de stamppotten is voorbij. U kunt nu genieten van ons 4-gangen menu of van ons schnitzel menu voor de stevige trek. Als het weer meezit kunt u eten op ons terras, met uitzicht op het Gulpdal.

 

De lente is tevens weer de start van het wielerseizoen.

 

De toerversie van de Amstel Gold Race is op zaterdag 14 april en de professionele race is op zondag 15 april.

 

Met het openbaar vervoer is ons hotel goed te bereiken. De bushalte van lijn 57 (Maastricht naar Gulpen vice versa) ligt vlakbij ons hotel. In de bus kunt u dagkaarten kopen waarmee u de hele dag door het Zuid-Limburgse Heuvelland kunt toeren.


Maastricht, Aken, Valkenburg en Vaals zijn via mooie routes zowel met het openbaar vervoer, de auto of de fiets (én te voet) bereikbaar.


Bij de buschauffeur kunt u een Euregioticket kopen, waarmee u een flink eind door België en Duitsland  kunt toeren.


Ons hotel is een gezellig en kleinschalig familiehotel in Slenaken. Het ligt in een rustig deel van Zuid-Limburg met veel wandel- en fietspaden waar het riviertje de Gulp doorheen kronkelt als een draad garen waar de kat mee speelt. Nergens zijn de wegen zo schilderachtig en staan zoveel vakwerkhuizen. De 14 comfortabele hotelkamers bevinden zich op de eerste etage en zijn alleen per trap bereikbaar. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met toilet, flatscreen-tv, zithoekje en een bureau.

Elke ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet met een schilderachtig uitzicht op de omgeving.

Er is voldoende gratis privéparkeergelegenheid, gratis WiFi en een gratis stalling voor de fiets in een verwarmde garage met de mogelijkheid tot het opladen van de elektrische fiets. De bushalte is bijna voor de deur op circa 30 meter loopafstand.

Wij bieden lunchpakketten en fietsverhuur voor gasten die de omgeving willen verkennen. En na dag van inspanningen kunt u zich gastronomisch laten verwennen in ons restaurant waar dagelijks wisselend een
3 en 4 gangen menu wordt geserveerd waarbij rekening wordt gehouden met allergenen.


Aanbieding

Midweek arrangement 2 of 3 nachten
vanaf € 35,50 per persoon per nacht. Klik hier voor meer informatie over de arrangementen en tarieven.

Contact
Hotel Residentie Slenaeken
Dorpsstraat 34
6277 NE Slenaken

Telefoon: 043-4573363  of  06-41630414
E-mail:
info@hotelslenaeken.nl
Website: www.hotelslenaeken.nl

Volg Hotel Residentie Slenaeken ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel en omgeving.