HOTEL RESIDENTIE SLENAKEN

Slenaken, is de parel van het Heuvelland, ingebed in een van de mooiste landschappen van Nederland, met België om de hoek en Maastricht, Luik en Aken op steenworp afstand.

Het vriendelijke dorp is een heerlijke plek om elk seizoen weer te ontspannen en te genieten van de natuur, cultuur en gastvrijheid. Slenaken is de ultieme plek waar rust en gezelligheid, avontuur en ontspanning, luxe, wellness en authenticiteit nog samengaan. Slenaken, daar verwent u zichzelf mee!

Hotel Residentie Slenaeken is een gezellig en kleinschalig familiehotel. Het ligt in een rustig deel van Zuid-Limburg met veel wandel- en fietspaden waar het riviertje de Gulp doorheen kronkelt als een draad garen waar de kat mee speelt. Nergens zijn de wegen zo schilderachtig en staan zoveel vakwerkhuizen. De 14 comfortabele hotelkamers bevinden zich op de eerste etage en zijn alleen per trap bereikbaar. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met toilet, flatscreen-tv, zithoekje en een bureau.

Elke ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet met een schilderachtig uitzicht op de omgeving.

Er is voldoende gratis privéparkeergelegenheid, gratis WiFi en een gratis stalling voor de fiets in een verwarmde garage met de mogelijkheid tot het opladen van de elektrische fiets. De bushalte is bijna voor de deur op circa 30 meter loopafstand.

Het hotel biedt lunchpakketten en fietsverhuur voor gasten die de omgeving willen verkennen. En na dag van inspanningen kunt u zich gastronomisch laten verwennen in het restaurant waar dagelijks wisselend een 3 en 4 gangen menu wordt geserveerd waarbij rekening wordt gehouden met allergenen.


Aanbieding

Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Bij het rechtstreeks boeken via Hotel Residentie Slenaeken ontvangt u 5% korting.

Contact
Hotel Residentie Slenaeken
Dorpsstraat 34
6277 NE Slenaken

Telefoon: 043-4573363  of  06-41630414
E-mail:
info@hotelslenaeken.nl
Website: www.hotelslenaeken.nl

Volg Hotel Residentie Slenaeken ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel.