GASTHOF EUVEREM

Gasthof Euverem is gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap, gelegen tussen Gulpen en Slenaken. U vindt hier rust, gemoedelijkheid, gastvriendelijkheid en heerlijk bourgondisch genieten voor een prima prijs-kwaliteit verhouding.

's Ochtends wordt in het gasthof van 08.30 tot 10.00 uur een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en 's middags vanaf 12.00 tot 17.00 een uitgebreide lunchkaart. Een kaart met voor ieder wat wils: van een tosti tot een heerlijke salade of een heerlijk vers afgebakken multigranenbroodje.
Ook dineren is mogelijk bij Gasthof Euverem. Iedere avond kunt u in het restaurant genieten van mooie à la carte-gerechten welke met zorg en marktverse producten worden bereid. De keuken van Gasthof Euverem biedt een zeer gevarieerde menukaart met -seizoen- groenten en andere producten. Tot 20.00 uur kunt u gerechten van de menukaart bestellen.
Wanneer u wilt dineren s reserveren aan te bevelen.

Op het verwarmd terras kunt u zelfs in de koude wintermaanden comfortabel ‘buiten’ onder het genot van een lekkere verfrissing of kop koffie/thee genieten van het Limburgse vijfsterrenlandschap.

De comfortabele kamers van het
gasthof zijn ingericht met aparte boxspringbedden, badkamer met douche en toilet, mooie flatscreen tv’s en gratis WiFi. Een langer verblijf is zeker aan te bevelen.

Niet alleen de ligging van het hotel is bijzonder, in het hotel wacht u ook een persoonlijk welkom, gastvrijheid en Gemoedelijkheid wordt graag met de hoofdletter 'G' geschreven.

Het comfort dat u van een gezellig familiehotel mag verwachten wordt u door de eigenaren en het personeel geboden. Daarom wordt u van harte welkom geheten!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse arrangementen.

 


Contact
Gasthof Euverem
Euverem 30
6271 PK Euverem (Gemeente Gulpen-Wittem)

Telefoon: 043-4503715
E-mail:
info@gasthofeuverem.nl
Website:
www.gasthofeuverem.nl
Volg Gasthof Euverem ook op Facebook en Twitter.