HOTEL RESIDENTIE SLENAKEN

Hotel Residentie Slenaeken is een gezellig en kleinschalig familiehotel met restaurant in Slenaken. Het ligt in een rustig deel van Zuid-Limburg met veel wandel- en fietspaden waar het riviertje de Gulp doorheen kronkelt als een draad garen waar de kat mee speelt. Nergens zijn de wegen zo schilderachtig en staan zoveel vakwerkhuizen. De 14 comfortabele hotelkamers bevinden zich op de eerste etage en zijn alleen per trap bereikbaar. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met toilet, flatscreen-tv, zithoekje en een bureau.

Elke ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet met een schilderachtig uitzicht op de omgeving.

Er is voldoende gratis privéparkeergelegenheid, gratis WiFi en een gratis stalling voor de fiets in een verwarmde garage met de mogelijkheid tot het opladen van de elektrische fiets. De bushalte is bijna voor de deur op circa 30 meter loopafstand.

Het hotel biedt lunchpakketten en fietsverhuur voor gasten die de omgeving willen verkennen. En na dag van inspanningen kunt u zich gastronomisch laten verassen en verwennen in ons restaurant waar dagelijks wisselend een 3 en 4 gangen menu wordt geserveerd waarbij rekening wordt gehouden met allergenen. Ook kunt u kiezen voor een traditioneel schnitzelmenu.

Daarnaast is er een speciaal dagarrangement voor een wandel- of fietstocht waarbij u welkom wordt geheten met een lekker kop koffie/thee met een stuk heerlijke Limburgse Vlaai. Na de wandeling of fietstocht kunt u gebruik maken van de douche om daarna opgefrist van een pastamaaltijd te genieten.


Aanbieding
Vanaf € 21,50. Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

Contact
Hotel Residentie Slenaeken
Dorpsstraat 34
6277 NE Slenaken

Telefoon: 043-4573363  of  06-41630414
E-mail:
info@hotelslenaeken.nl
Website:
www.hotelslenaeken.nl
Volg Hotel Residentie Slenaeken ook op Facebook.