PureSolar

Samen Nederland in een rap tempo groener maken en toch een lagere energierekening.

Dat kan!

Hoewel een zonnepaneelsysteem u in eerste instantie natuurlijk geld kost, is het wel de bedoeling dat het u op termijn iets oplevert. Meer dan alleen het goede gevoel dat u een bijdrage levert aan een groener milieu. PureSolar kan niet garanderen of berekenen hoeveel uur de zon schijnt per jaar, want daar is geen rekenmodule voor. Maar men kan u wel garanties bieden op een flink aantal andere zaken. En dat doen ze dan ook.

Wat we doen, doen we goed is de visie van PureSolar.
Hoe?

Door een goed
advies en door vakwerk te leveren wordt klanten optimale zekerheid geboden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande merken zonnepaneelsystemen en omvormers met bijbehorende fabrieksgarantie. Zowel bij particulieren als bij bedrijven. Niet alleen in de regio maar inmiddels al zo’n beetje in heel Zuid-Nederland.

Daarnaast is PureSolar als bedrijf aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Zonne Energie (SGZE), de Stichting Zonnegarant en Stichting InstallQ. Drie keer volledige zekerheid op zowel het complete systeem, de energieopbrengst van het systeem als eventuele calamiteiten bij de leverancier van de panelen.

U wilt graag zekerheid, u krijgt zekerheid!


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Aanbieding
Klik op onderstaande button om een afspraak te maken voor een
gratis vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
PureSolar
John F Kennedylaan 19F
5555 XC Valkenswaard

Telefoon 040 – 760 0977
E-mail:
info@puresolar.nl
Website:
www.puresolar.nl
Volg PureSolar ook op
Facebook en Instagram.