EIGENHUIS EIGENSTROOM

EigenHuis EigenStroom staat voor kwaliteit, integriteit en een persoonlijke aanpak.

Door te werken met Duitse en Europese panelen, experts met ervaring en met persoonlijke aandacht voor uw situatie, waarborgt EigenHuis EigenStroom topkwaliteit welke garant staat voor een jarenlange opbrengstgarantie. En met integriteit wordt bedoeld ‘een man een man, een woord een woord’.

Een persoonlijke aanpak, met advies op maat omdat elke situatie anders is en iedereen een andere behoefte heeft. Door de moeite te nemen voor een persoonlijk gesprek kan in uw wensen en behoeften worden voorzien. Zo bespaart u maximaal en helpt u ook nog eens de wereld te vergroenen!

Alhoewel de noodzaak voor accu’s nu misschien nog niet zeer hoog is,
kan het in de toekomst erg handig zijn om kosten te besparen. Middels een accu slaat u een gedeelte van de overdag opgewekte stroom op in uw accu. Zodra de zonnepanelen minder stroom opwekken, gebruikt u de stroom uit uw accu.

Als u zonnepanelen op uw dak heeft, is het ook mogelijk om uw elektrische auto bijna gratis op te laden middels een aangesloten laadpaal. Deze laadpaal gebruikt de net opgewekte zonne-energie om uw voertuig op te laden. Voordeel hiervan is dat uw voertuig (bijna) gratis opgeladen wordt met groene en schone energie. Zelfs wanneer de zon niet op volle kracht schijnt, is het opladen via deze paal goedkoper dan stroom van het net. Dus mocht u een zonne-installatie op uw dak hebben kan EigenHuis EigenStroom een laadpaal aansluiten op uw systeem.

EigenHuis EigenStroom biedt u advies op maat voor uw stroomvereisten. Dit zonnepanelen-maatplan is volledig gratis én vrijblijvend.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor het maken van een
gratis én vrijblijvende afspraak/offerte.


Contact
EigenHuis EigenStroom
Wijde Wade 3
3439 NP Nieuwegein

Telefoon: 030-2496181
E-mail:
info@eigenhuiseigenstroom.nl
Website:
https://eigenhuiseigenstroom.nl