BLIJVEN WONEN MANTELZORGWONINGEN

Heeft u zorg nodig of verwacht u dat u in de toekomst zorg nodig zult gaan hebben? Dan kunt u tegen problemen aanlopen. Een gegeven is dat ten gevolge van maatschappelijke ontwikkelingen personen die zorg nodig hebben langer op zichzelf moeten blijven wonen en dat ook vaak willen. In de praktijk is dit helaas niet altijd haalbaar omdat er steeds minder toekomstbestendige woningen beschikbaar zijn en ook minder -zorg- faciliteiten. U zou daarom kunnen overwegen een mantelzorgwoning te kopen.
 
Wat is een mantelzorgwoning?
Wanneer de persoon die zorg nodig heeft bij de mantelzorger gaat wonen in een aparte (2e woning) of andersom, spreken over een mantelzorgwoning. Dit is vaak een chalet welke van alle gemakken is voorzien voor een aangenaam leefklimaat. Bij een situatie die gericht is op de nabije toekomst is sprake van een -pré- mantelzorgwoonsituatie.

Waarom is een mantelzorgwoning een goede oplossing?
De hulpbehoevenden wonen bij de mantelzorger op het erf. De mantelzorger is minder reistijd kwijt en de hulpbehoevenden hebben een mooie en ruime woning, voorzien van allerlei gemakken. Op het eigen erf en dichtbij de personen die hen met liefde verzorgen.

Met zijn ervaring in de bouwwereld is Tom van Blijven wonen, samen met een team van enthousiaste vakmensen, mantelzorgwoningen en zorgchalets gaan bouwen waarbij geprobeerd wordt het beste van meerdere werelden bij elkaar te brengen.
Mooie zorgwoningen waar bijna alle denkbare opties mogelijk zijn. Met uiteindelijk als resultaat een mooie toekomstbestendige woning voor u die zorg nodig heeft.

Missie en drijfveer van Blijven wonen is om hulpbehoevende personen en personen die begeleiding nodig hebben langer zelfstandig te laten wonen. Dit kan worden gerealiseerd door mooie, betaalbare en duurzame woningen te bouwen van een zeer goede kwaliteit. Daarnaast wil Blijven wonen de klant ontzorgen want deze heeft het vaak al druk genoeg met de mantelzorg.

Blijven wonen heeft niet alleen de kennis in huis om mantelzorgwoningen te realiseren maar ook om personen te
adviseren
en begeleiden van het aanvragen voor vergunningen tot aan het zorgbed toe.
Dat is
écht ontzorgen.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Aanbieding
Gratis advies-/vervolggesprek, gratis offerte en gratis aanpassing(en) tekening/plattegrond.

Contact
Blijven wonen
Kerkstraat 11,
3781 GA Voorthuizen

Telefoon: 06-57444026
E-mail:
Info@blijven-wonen.nl
Contactformulier: Klik hier.
Website:
https://blijven-wonen.nl


Van informatie en advies tot realisatie, transport en plaatsing.