HOTEL INKELSHOȆS


Het familiehotel
Inkelshoês ligt in de Geulvallei op een unieke panoramarijke plek, net buiten het schilderachtige dorp Epen. Een opmerkelijk stiltegebied met zachtglooiend landschap. Hellingbossen, hoogstamfruitbomen, grazende koeien en meanderende beken, wilde irissen, een ijsvogel die over het water schiet, in de verte een afgelegen vakwerkhoeve en zicht op de uitlopers van de Ardennen en Eifel. Een lust voor het oog. In de nevel van het ochtendgloren als de dorpen ontwaken biedt het Limburgse heuvelland een fascinerend schouwspel. Dat is geen geheim, iedere wandelaar kan u dat vertellen.

Het hotel heeft een bijzonder lange gastvrije geschiedenis en een warm en sfeervol karakter. U geniet er van een goed glas wijn, een welgevulde dis, prettig gezelschap en alle eigentijdse faciliteiten.

De 27 fraaie slaapkamers zijn geriefelijk ingericht en voorzien van bad en/of douche, toilet, telefoon, radio, televisie en gratis internet verbinding. Het uitzicht is vrij en landelijk. De meeste kamers beschikken over een eigen balkon. Er is een lift aanwezig en de ruime eigen parking is gratis.

Hotel Inkelshoês staat bekend om haar heerlijk en luxe ontbijtbuffet welke wordt geserveerd in het smaakvol ingericht gastenrestaurant. Zo kunt u de dag goed beginnen. Bij mooi weer kunt u genieten van de zonnig gelegen terrassen in de royale tuin met uniek panorama-uitzicht en bij minder mooi weer of 's avonds is er een gezellige lounge met open haard en bar waar de comfortabele fauteuils u uitnodigen tot een goed boek of gesprek met een heerlijk glas wijn.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een mooie en luxe
vakantiewoning (van 4 tot 12 personen) te huren.

Zuid Limburg is voor alle seizoenen een begrip voor actieve rustzoekers die nog stilte, ongerepte natuur, historie en cultuur weten te waarderen. Maar dit gastvrije land zonder grenzen staat ook bekend om z’n Bourgondische levensstijl, gezelligheid en traditie.
De centrale ligging biedt uitstekende mogelijkheden voor een bezoek aan oude steden zoals Maastricht, Luik of Aken, het 3-landenpunt te Vaals en aan imposante natuurgebieden zoals de Duitse Eifel en de Belgische Ardennen.
Holle wegen, riviertjes, watermolens, kastelen, mergelgrotten, musea en vakwerkhuizen, ze wachten uitnodigend op u. De diverse golfbanen, de vele boeiende wandel- en fietspaden en de thermaalbaden passen uitstekend bij een actieve en sportieve recreatie.


Mogen wij u daarom van harte welkom heten.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Hotel Inkelshoês
Familie Wijsen-Sijstermans
Terzieterweg 12
6285 NE Epen

Telefoon: 043-4551742
Fax: 043-4552453
E-mail:
info@inkelshoes.nl
Website:
www.hotel-inkelshoes.nl
Volg Hotel Inkelshoês ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel.