INKELSHOEVE A'GEN BONGERD

 

Inkelshoeve A'gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke en romantische plekjes in het Limburgse heuvelland. Oorspronkelijk een boerenhoeve maar nu stijlvol gerestaureerd tot 4 luxe vakantiewoningen (van 4 tot 12 personen).

De hoeve ligt midden in het glooiend landschap, is omringd door een eigen fruitboomgaard en grenst aan de kabbelende Terzieterbeek. Voor liefhebbers van het landelijk leven een droomligging. De woningen zijn behaaglijk en luxe ingericht, in een landelijke en romantische stijl met o.a. antiek meubilair en bijzondere decoraties. Ook het comfort is van hoog niveau, elke woning heeft een royale keuken voorzien van alle gemakken. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst, het zal u aan niets ontbreken.

Wanneer u wilt kunt u in het nabij gelegen hotel Inkelshoês ontbijten en dineren.

Zuid Limburg is voor alle seizoenen een begrip voor actieve rustzoekers die nog stilte, ongerepte natuur, historie en cultuur weten te waarderen. Maar dit gastvrije land zonder grenzen staat ook bekend om z’n Bourgondische levensstijl, gezelligheid en traditie.
De centrale ligging biedt uitstekende mogelijkheden voor een bezoek aan oude steden zoals Maastricht, Luik of Aken, het 3-landenpunt te Vaals en aan imposante natuurgebieden zoals de Duitse Eifel en de Belgische Ardennen.
Holle wegen, riviertjes, watermolens, kastelen, mergelgrotten, musea en vakwerkhuizen, ze wachten uitnodigend op u. De diverse golfbanen, de vele boeiende wandel- en fietspaden en de thermaalbaden passen uitstekend bij een actieve en sportieve recreatie.

Mogen wij u daarom van harte welkom heten.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

Bij aankomst krijgt iedereen een leuke attentie.Contact

Vakantiewoningen Inkelshoeve A'gen Bongerd
Familie Wijsen-Sijstermans
Terzieterweg 26
6285 NE Epen

Telefoon: 043-4551742
Fax: 043-4552453
E-mail:
info@inkelshoes.nl
Website: www.inkelshoeve.nl
Volg Vakantiewoningen Inkelshoeve A'gen Bongerd ook op Facebook.


Sfeer impressie Inkelshoeve A'gen Bongerd