B&B ut GOOD

B&B ut Good ligt in de oude dorpskern van Bemelen, even buiten Maastricht aan de rand van het natuurgebied Bemelerberg. Ut Good is een Bed en Breakfast in een voormalige boerderij waarvan het oudste gedeelte uit de 17de eeuw stamt. Na veel generaties met elk hun eigen aanpassingen is het nu een mooie authentieke Limburgse U-hoeve, karakteristiek voor de streek. Er zijn 4 prachtige kamers voorzien van het modernste comfort in wat vroeger de varkenstallen waren. Alle kamers hebben op de vide een comfortabele boxspring (160 cm) en een eigen badkamer met inloop/regendouche en toilet.  

De kamers zijn individueel te huur, maar ut Good is ook geschikt voor groepen, bijvoorbeeld voor vrienden- of familie-uitstapje, voor wandelaars, fietsers en golfers.

Er is een grote gezamenlijke veranda waar ´s morgens het ontbijt wordt verzorgd met vers gebakken broodjes, goede boter, lokale produkten, een glas vers geperst sinaasappelsap en een gekookt of gebakken mergelland-eitje van eigen kippen naar wens.  De ontbijtruime ligt aan de vroegere huiswei, met een aantal oude hoogstambomen en het mergellandhoen, een oud Limburgs kippenras.
's Avonds kunt u zelf een kop koffie of thee pakken en op het terras gaan zitten of lekker napraten bij de houtkachel. Ook is er een zithoek met flatscreen-tv, een koelkastje en is gratis WiFi beschikbaar.
In de zomer staat er een grote tuin tot beschikking en kan er 's morgens

op het terras ontbeten worden.

Het is verboden te roken in de gehele B&B. 

De omgeving van Bemelen heeft veel moois te bieden; gelegen in een prachtig natuurgebied met zijn mergelgrotten, en naar de gezellige oude binnenstad van Maastricht is het slechts 10 minuten fietsen.
Er zijn veel golfbanen in de nabije omgeving en steden als Luik en Aken zijn snel en gemakkelijk te bereiken.

Daarom hartelijk welkom op ut Good, in het mooie Bemelen!

Aanbieding

Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele arrangementen.


Contact
B&B ut Good
Oude Akerstraat 22
6268 ND Bemelen

Telefoon: 043-4072296
E-mail:
ut-good@outlook.com
Website:
www.utgood.nl
Volg ut Good ook op
Facebook.


Sfeer impressie B&B.