BED AND BREAKFAST FERRUM FERRUM Valkenburg

In het Limburgse Heuvelland vlakbij (2 km) het gezellige centrum van Valkenburg ligt de luxe B&B Ferrum Ferrum. Terwijl de B&B de modernste voorzieningen heeft zoals een jacuzzi en sauna vindt u er toch een huiselijke sfeer tegen een gemoedelijke prijs.

De ruime luxe en rookvrije kamers zijn voorzien van comfortabele grote, extra lange, boxsprings (zowel 2 persoons als uit elkaar te plaatsen als 2x1 persoons bed), gezellig zitje, dressoir, flatscreen tv en gratis WiFi. Elke kamer heeft ook een eigen compleet ingerichte badkamer voorzien van inloop regendouche, wastafel, toilet, badjassen, slippers en badlakens. Ook is er een afgesloten ruimte om de fietsen te stallen en is er gratis parkeergelegenheid voor de auto op eigen terrein.

's Morgens wordt op een afgesproken tijd tussen 08:00-10:00 uur het ontbijt in een mand bij de kamer gebracht. Na een actieve dag kunt u heerlijk relaxen in de jacuzzi. In de beschutte tuin met overdekte veranda zijn voldoende mogelijkheden om te ontspannen. Onder de veranda staat een koffie/theemachine waar u gratis gebruik van kunt maken tot 12:00, ook zijn hier glazen en bekers.

Huisdieren zijn in overleg toegestaan. Kosten hiervoor bedragen €10,00 per nacht per huisdier.

De B&B is gelegen in een prachtige omgeving waar de vergezichten adembenemend zijn en de natuur met de vele wandel- en fietsroutes voor de deur liggen en de rust bijna hoorbaar is. Dé perfecte uitval basis voor wandelaars, fietsers en mountainbikers. Daarnaast kunt u uitstapjes maken naar de mooie historische steden Aken, Keulen, Maastricht en Luik. Zelfs een toertocht met de motorfiets/auto door de Eifel of Ardennen behoort tot de mogelijkheden.

Manon en Sjaak heten u graag van harte welkom in hun mooie historisch pand.

Aanbieding
Kamerprijs € 88,00 per nacht inclusief ontbijt en gratis gebruik van de jacuzzi.
Toeristenbelasting € 2,00 per persoon per nacht.

Contact
Ferrum Ferrum
 
Kruisstraat 6
6301PC IJzeren/Valkenburg 

Telefoon: 06-39621894 
E-mail:
info@ferrumferrum.com
Website:
ferrumferrum.com

Volg Ferrum Ferrum ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B.