PENSION GROENEWOUD groepsaccommodatie en appartementen 

Aan de rand van het dorpje Swalmen (gemeente Roermond), gelegen in het bos en aan de oever van de Swalm, ligt Pension Groenewoud. Het gebied Groenewoud maakt deel uit van het uniek natuurgebied het Swalmdal wat wordt beheerd door Staatsbosbeheer.

Het knusse
massief houten gebouw van Pension Groenewoud is te huur voor groepen en families van 10 tot maximaal 20 personen. De schone eenvoudig ingerichte kamers hebben elk een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Alle 7 kamers hebben uitzicht op bos, tuin of rivierlandschap, zijn centraal verwarmd en met een thermostaatknop regelbaar. Enkele kamers hebben een kitchenette.
Er is een compleet
ingerichte keuken waar de gasten zelf hun maaltijden mogen bereiden en nuttigen. De gezellige eetkamer kan ook als ontmoetings- en ontspanningsruimte fungeren. Tevens is er een apart stenen gebouw welke hier ook voor kan worden gebruikt. In deze sfeervolle ruimte staat een houtkachel met een zithoek.
In het houten pension geldt een rookverbod en wordt op sloffen of sokken gelopen welke u bij voorkeur zelf meeneemt.
In overleg is door de week ook de huur van de afzonderlijke appartementen mogelijk.  

De mooie grote tuin met veel zithoekjes biedt alle gelegenheid om een rustig plekje te vinden zodat u heerlijk kunt ontspannen.
De tuin loopt over in een schitterend natuurgebied met talloze plekjes om van de natuur te genieten, langs de rivier en de bossen. Alles ademt hier puur natuur. Geen luxe materie maar eerlijke materialen. Een plek om uit te rusten en een plek voor natuurliefhebbers.
Vanuit de accommodatie zijn veel mogelijkheden voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten (kaarten aanwezig). Twee lange afstand wandelroutes, het Pieterpad en Maas-Swalm-Nettepad, passeren het pension.
Een mooie wandeling langs de Swalm brengt U naar de kern van het dorp met winkels, een supermarkt en een ruime  keuze aan eetgelegenheden.
Ook een bezoek aan een stad als Roermond en Venlo, of wat verder weg, Maastricht, Aken en Düsseldorf zijn aan te bevelen.

Het Pension wordt gerund door Paul Keulen en José van Willick, die er alles aan doen om het hun gasten naar de zin te maken.

Aanbieding
Gratis koffie en thee! (alleen bij huur afzonderlijk appartement)

Kijk voor meer informatie op de PDF welke u kunt downloaden, lezen en eventueel printen of neem contact op via onder vermelde contactgegevens. 


Aanvullende informatie 2020.pdf
Adobe Acrobat document 692.4 KB


Contact
Pension Groenewoud
Groenewoud 8
6071 RB Swalmen

Telefoon: 0475-501083
E-mail:
info@pensiongroenewoud.nl
Website:
www.pensiongroenewoud.nl


Sfeer impressie Pension en directe omgeving.