PENSION  GROENEWOUD

Pension Groenewoud is een massief grenenhouten gebouw met zeven slaapkamers, ieder met een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Alle pensionkamers hebben centrale verwarming en losse bedden kunnen gekoppeld worden tot een mooi, groot tweepersoons bed.

De accommodatie wordt verhuurd, opgedeeld in appartementen, of in zijn geheel als groepsaccommodatie.

De 3 appartementen zijn divers van afmeting en geschikt voor 1-, 2- of 4-6 personen. Twee van deze appartementen zijn op de eerste verdieping en bestaan uit een kamer met kitchenette, een eet- en zithoek en een slaapgedeelte. Het derde appartement behelst de benedenverdieping met drie slaapkamers en een keuken/huiskamer. Alle 3 de appartementen zitten in 1 gebouw. Gasten dienen dus goed rekening met elkaar te houden in de late uurtjes (na 22.00 uur) en ’s morgens vroeg (tot 08.00 uur).

Doelgroep zijn personen die willen genieten van het buitenleven en respectvol met hun omgeving omgaan.

Groepen (tot ongeveer 14 personen) huren het hele gebouw en beschikken dan over maximaal 7 slaapkamers, de pensionkeuken/huiskamer en ook de recreatieruimte ‘Het Praathuis’ (witte stenen bijgebouw). In deze sfeervolle ruimte (5 x 10 meter) is ook een keuken. Er staat een houtkachel met zithoek en er zijn werk/eettafels met stoelen. Dit zaaltje is ook te gebruiken als presentatie/werkruimte voor diverse activiteiten voor groepen die in het pension verblijven.

De tuin, welke overgaat in een schitterend natuurgebied, is voor alle gasten en biedt volop de ruimte met veel zithoekjes en enkele terrasjes.

Het pension is ideaal voor vakantiegangers, wandelaars, fietsers en anderen die graag in de regio van het Swalmdal willen verblijven. Het gebied Groenewoud maakt deel uit van dit unieke natuurgebied dat wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Mensen die graag in de natuur vertoeven of gewoon eens lekker uit willen rusten onder de bomen en aan het water, zullen hier zeker aan hun trekken komen. Gasten wordt gevraagd de rust in de natuur te respecteren. Diverse wandel- en fietsroutes lopen langs het pension en bieden veel mogelijkheden om de mooie omgeving naar alle kanten te verkennen. Kaarten zijn beschikbaar.
Daarnaast kunt u natuurlijk ook een uitstapje maken naar Steyl, Brüggen (Dl), Roermond, Maastricht of Düsseldorf. Tevens zijn er volop mogelijkheden in de buurt om uitstapjes met kinderen te maken.


 Aanbieding
Klik op onderstaand logo voor de tarieven, reservering en eventuele
arrangementen.


Contact
Pension Groenewoud
Groenewoud 8
6071 RB Swalmen

Telefoon: 0475-501083
E-mail:
info@pensiongroenewoud.nl
Website:
www.pensiongroenewoud.nl


Sfeer impressie Pension en directe omgeving.