B&B HOTEL HERBERG de LINDEHOEVE  

Wanneer u op zoek bent naar een verblijf in de regio Venlo met een landelijk tintje, dan bent u bij Hotel Herberg de Lindehoeve aan het juiste adres. Logeer op een authentieke locatie, alleen, met z’n tweeën of in groepsverband. Geniet van het prachtige Noord-Limburgse landschap wandelend, op de fiets of met de huifkar.

De aanwezige paarden geven alles extra charme en tevens de mogelijkheid tot bijzondere activiteiten.

 

Ontdek de regio met behulp van een ruim aanbod aan fiets- en wandelroutes, ontspan aan het einde van de dag bij de kachel of op een van onze terrassen met een hapje en een drankje

Wanneer u wilt kunt u  bij ons een fiets huren. U kunt kiezen voor een normale fiets of een elektrische fiets.

Hotel Herberg de Lindehoeve biedt verschillende soorten accommodaties aan. Of u nu op doorreis bent of even heerlijk tot rust wilt komen.  

We beschikken over 12 comfortabele, landelijk ingerichte kamers met uitzicht op de omgeving. De kamers zijn voorzien van een eigen douche, toilet (haardroger en gratis toiletartikelen zijn aanwezig), flatscreen tv, bureau en gratis WiFi. De twee boxsprings en de rustige omgeving garanderen een goede nachtrust. Een lekker stevig en goed verzorgd ontbijt is altijd mogelijk.

Ook kan gebruik worden gemaakt van een groepsaccommodatie welke slaapplek biedt aan maximaal 20 personen. De aanwezige slaapruimtes zijn verdeeld in verschillende kamers welke zijn voorzien van eenpersoonsbedden.

Als woonkamer wordt het ‘Gelag’ gebruikt. Een gezellige, authentieke ingerichte ruimte met een door hout gestookte kachel. Onze koelkasten zijn altijd gevuld met frisdrank, bier en diverse wijnen.

Hotel Herberg de Lindehoeve heeft gemeenschappelijke ruimtes en terrassen waar u met een drankje kunt ontspannen.

Naast de kamers en de groepsaccommodatie is ook een appartement aanwezig. Dit ruime appartement biedt ruimte voor maximaal 6 personen. Ook het appartement is voorzien van boxsprings, eigen douche, toilet, flatscreen tv en gratis WIFI.


Wij heten u graag welkom al gast op onze mooie en authentieke locatie.

Aanbieding

Gratis gebruik van fiets voor 1 dag.

Contact
Hotel Herberg De Lindehoeve

Horsterweg 51

5971 ND Grubbenvorst


Telefoon 077-3270135

E-mail: info@delindehoeve.info

Website: www.herbergdelindehoeve.com


Sfeer impressie B&B / Hotel - Herberg.