BED AND BREAKFAST EIJSDEN

Bed and Breakfast Eijsden ligt in het groene hart van Zuid Limburg in het charmante dorpje Eijsden dicht bij de Maas en op steenworp afstand van Maastricht.

De kleinschalige B&B heeft 3 kamer/studio's welke ook voor langere tijd gehuurd/geboekt kunnen worden (bijvoorbeeld vakantie).
De kamer/studio's zijn zeer compleet en comfortabel ingericht en voorzien van eigen airco. 1 kamer/studio (49 m2) bevindt zich op de begane grond en is geschikt voor rolstoel gebruikers. De andere kamer/studio's (42 m2 en 21 m2) zijn op de eerste verdieping. De 2 grotere kamer/studio's zijn geschikt voor 2 tot 4 personen.

Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd tussen 7.00 en 10.00 uur. Ook andere afspraken zijn mogelijk. De gehele B&B is rookvrij.

In de tuin aan de voorzijde van de Bed and Breakfast is een aantal terrasjes gerealiseerd zodat u  in alle rust kunt genieten van het mooie uitzicht over de weilanden.


Aan de voorzijde van de B&B kunt u ook gratis uw auto parkeren. Fietsen kunt u gratis stallen in de afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunten voor E-bikes. De Bed and Breakfast bevindt zich op loopafstand van openbaar vervoer (bus en trein).

Het dorp Eijsden heeft een gezellige oude kern waar het goed vertoeven is op de vele terrasjes en bij  goede eetgelegenheden. Gezien de centrale ligging is het ideaal voor veel uitstapjes richting het heuvelland/mergelland. Of voor een bezoek aan de steden Maastricht, Valkenburg en het net over de grens gelegen Aken. Ook de Belgische Voerstreek, Vise, Luik zijn zeker de moeite waard!

 

En voor zowel de recreatieve als de fanatieke wandelaars en fietsers zijn er voldoende uitdagingen met de mooie wandel- en fiets routes. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit de B&B meteen het 63 ha. grote natuurgebied "de Beemden" inlopen waar een kudde koniks en galloways grazen.


Ingmar en Ingrid Willems heten u graag van harte welkom.

Aanbieding
Voor u als gast staat de
koffie/thee klaar met een stuk echte Limburgse vlaai.

Contact
B&B Eijsden
Ingmar en Ingrid Willems
J.S Bachstraat 24
6245 HA Eijsden-margraten


Telefoon: 06-23121946
E-mail:
info@bedandbreakfasteijsden.nl
Website:
www.bedandbreakfasteijsden.nl


 

Sfeer impressie B&B.