B&B en groepsaccommodatie SPRAELANDHOF


Spraelandhof is een nieuw gebouwde boerderij  gelegen aan de rand van Oostrum en grenst aan Landgoed Geijsteren. De ligging is centraal in Noord-Limburg en dus goed bereikbaar. De boerderij heeft een authentieke uitstraling en is van alle gemakken en luxe voorzien. De accommodatie is ook geschikt voor groepen tot 20 personen.

Spraelandhof heeft 8 kamers beschikbaar voor B&B gasten als de beschikbaarheid dit toelaat. De kamers zijn geschikt voor 1-persoons, 2-persoons en 3-persoons gebruik en bevinden zich op de 1e verdieping. De begane grond is geheel ingericht voor mindervaliden en hier bevindt zich ook één 2-persoons kamer met aangepaste badkamer die geschikt is voor gasten met een beperking.

Alle kamers zijn voorzien van aparte 1-persoons boxspring bedden van 90x210cm. Er is een flatscreen tv, een bureau en kledingopbergmogelijkheden. De kamers hebben de mogelijkheid om individueel de temperatuur te regelen. Iedere kamer heeft een eigen badkamer voorzien van wasbak, spiegel, toilet en een inloopdouche. U kunt koffie/thee zetten op uw kamer. Gratis WiFi is aanwezig.

Verder mogen gasten gebruik maken van de benedenverdieping, d.w.z. de kleine tv kamer met boeken- en spellenkast, de grote woonkamer met open haard en de keuken. Hier mag onbeperkt koffie en thee gezet worden en er is een koelkast gevuld met fris, wijn en bier. Ook is er een mandje met snacks. U kunt ook gebruik maken van het overdekte terras waar eventueel een haardvuur gestookt kan worden.

Het ontbijt uitgebreide wordt aan tafel geserveerd met broodjes, diverse broodsoorten, vlees- en kaasbeleg, groenten, fruit en zoet (u moet onze huisgemaakte jams en honing -uit eigen dorp-) beslist proberen). Verder is er koffie, thee, melk, sinaasappelsap en voor de liefhebbers is er yoghurt met muesli of cornflakes. Wanneer u een dieet hebt  proberen we hier rekening mee te houden.


In het gebouw mag niet worden gerookt.

Wanneer de boerderij als groepsaccommodatie wordt gehuurd kan zelf linnengoed (en handdoeken) worden meegebracht. Er is echter ook de mogelijkheid tot het huren hiervan. Ook fietsen (electrische fietsen) zijn bij ons te huur. 

Voldoende parkeerruimte is aanwezig en in de tuin staat een afsluitbare fietsenstalling met voldoende stroompunten om uw fiets op te laden.   


De rustige bosrijke omgeving, afgewisseld met weilanden, grenzend aan Landgoed Geijsteren biedt u diverse wandel- en fietsroutes. De Maas is op fietsafstand. In de omliggende steden zoals Venray, Venlo, Nijmegen en Eindhoven kunt u gezellig winkelen.
Spraelandhof is een mooie, gezellige en ongedwongen uitvalsbasis voor een of meerdere overnachtingen en door de rustige ligging is het een ideale locatie voor uw familie- en vriendenweekenden.
Wij halen en brengen Pieterpadlopers van en naar hun aankomst/vertrekpunt en de mogelijkheid bestaat dat zij (op verzoek en tegen een kleine vergoeding) met  "de pot" mee kunnen eten. 


Aanbieding
Als attentie krijgen de gasten een pot huisgemaakte jam van fruit uit eigen omgeving aangeboden.


Klik op onderstaande button voor diverse andere arrangementen. 

 

Contact
Spraelandhof
Diny Hellegers
Spralandweg 5
5807 ER Oostrum


Telefoon: 06-21848316
E-mail:
info@spraelandhof.nl
Website: www.spraelandhof.nl
Volg Spraelandhof ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B.