PINKERS VAKANTIEWONINGEN

Midden in het met 5 sterren bekroonde Gulp en Geul-dal, met unieke wandelgebieden, ongerepte bossen en oneindige weilanden, vindt u de sfeervolle vakantiewoningen van Pinkers welke geschikt zijn voor 2 tot 9 personen.

In de comfortabele, compleet ingerichte en schone woningen geniet u optimaal van de rust in een prachtige omgeving. 's Avonds in alle rust op uw terras genieten van een -speciaal- biertje terwijl de zon ondergaat en 's morgen ontwaken met het getjirp en gezang van vogels.

Bij de woningen is voldoende parkeergelegenheid en de mogelijkheid om uw motor/fiets(en) te stallen.

Kom naar Zuid-Limburg om de bourgondische gastvrijheid te ervaren.
Gulpen biedt een gezellig en uitgebreid winkelcentrum met verwarmde terrasjes, waar het na een drukke winkeldag goed toeven is. Tevens bepaalt de Gulpener Bierbrouwerij de smaak van Limburgs bier. Gulpen en omgeving telt ook tal van toeristische attracties en activiteiten.

Wandelen en/of fietsen? Het eeuwenoude landschap van Zuid-Limburg, met holle wegen, open plateaus en bosrijke gebieden biedt een uitgebreid aanbod aan wandel- en fietsroutes.

De centrale ligging tussen Gulpen, Valkenburg, Maastricht (de gezelligste winkelstad van Nederland). Aken en Luik is ideaal om één of meerdere van deze mooie historische steden te bezoeken tijdens uw verblijf.

Kom naar Pinkers vakantiewoningen en ervaar zelf de "Gastvrijheid in het Gulpdal" waar landschappen en culturen van drie landen elkaar ontmoeten en hand in hand gaan.

Pinkers Vakantiewoningen zijn ook uitstekend geschikt voor -kleine- groepen.

Klik hier voor meer informatie en een sfeer impressie.