B&B ERVE HÖWERBOER

Welkom op Erve Höwerboer!
Erve Höwerboer is een logeerboerderij waar alle oorspronkelijke boerderij gebouwen omgebouwd en ingericht zijn om u mee te laten genieten van het leven op de boerderij. De 7 ruime kamers in de boerderij zijn comfortabel en smaakvol ingericht, voorzien van alle gemakken. Zo vindt u een lekkere luxe 2 persoons boxspring in elke kamer, een LCD tv aan de wand, een douche en toilet. Ook is er op elke kamer een zitje gemaakt zodat u even bij kunt komen van de indrukken die u hebt opgedaan in en rond Ootmarsum.
Op alle kamers is gratis WiFi beschikbaar. De vier kamers op de begane grond zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

“De Deel” waar vroeger het vee stond is het gezellige trefpunt met verschillende zitjes en 2 lekkere plofbanken. U kunt hier rustig TV kijken of een biertje pakken aan de bar. Ook is er de mogelijkheid om zelf een maaltijd klaar te maken in de keuken. Deze is voorzien van een gaskookplaat, oven en een magnetron.


De boerderij ligt op 5 minuten lopen van het centrum van Ootmarsum, en binnen 2 minuten bent u in de Twentse essen, waar u fietsend of lopend kunt genieten van de prachtige uitzichten. In het historische kunststadje Ootmarsum zelf zijn verschillende bezienswaardigheden, musea, galerieën,
winkels, gezellige terrasjes maar ook vele activiteiten voor jong en oud.

Een aanrader in het Duitse grensgebied is bijvoorbeeld het kasteel van Bad Bentheim of de plaats Nordhorn waar u lekker kunt winkelen.

Maak ook kennis met het echte leven op de boerderij. Een onvergetelijke ervaring voor iedereen.
Ja, Erve Höwerboer dat is genieten van het leven op de boerderij in een prachtige omgeving!


Aanbieding

Korting 10% bij een boeking van 3 overnachtingen. 


Contact

Erve Höwerboer
Oldenzaalsestraat 40
7631 CV Ootmarsum


Telefoon: 0541-296932
E-mail:
info@ervehowerboer.nl
Website:
ervehowerboer.nl
Volg Erve Höwerboer ook op Facebook.


Zie hieronder voor een impressie.