CARACOL WELLNESS HOTEL & RESTAURANT

In het centrum van West Terschelling, direct bij de haven en de veerboot, vindt u in een pittoresk en typisch Terschellinger pand het sfeervolle Wellness Hotel & Restaurant Caracol. Een hotel, ongedwongen met heerlijke kamers/suites en veel persoonlijke aandacht waar gasten zo veel mogelijk worden verwend. Een luxe rustoord voor iedereen. 

Ervaar één van de drie luxe, ruime en meer dan comfortabele suites met onder andere Hästens bedden, airco, gratis Wifi, flatscreen TV, minibar, koffie/thee etc. Elk met verschillende wellness mogelijkheden zoals: stoomcabine, sauna, showerheaven, lichttherapie, massage waterstralen en/of een whirl-pool.

's Morgens wordt het verse en uitgebreide ontbijt met een eitje van eigen kippen geserveerd van 8.30 tot 10.00 uur.

In het
restaurant, met een uitgebalanceerde menukaart en uitstekende keuken met mediteraanse inslag, wordt met veel passie en geduld gewerkt met de lekkerste en verste biologische -seizoens- ingrediënten die Terschelling biedt en dat proeft u. Bij mooi weer kunt u op het gezellige beschutte terras van al het lekkers uit de keuken genieten en natuurlijk ook van een andere verfrissing.

Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Het eiland Terschelling heeft een totale strandlengte van 40 kilometer en meer dan 70 kilometer aan fietspaden. U kunt dus heerlijk actief bezig zijn. Ook voor de natuurliefhebber valt er genoeg te beleven want 80% van het eiland bestaat uit duinlandschap en kwelders. In de natte duinvalleien van Terschelling komt zelfs de cranberry of Amerikaanse veenbes voor. En door de cultuursnuivers wordt het jaarlijkse theaterfestival Oerol geroemd. En dan zijn er nog de musea.
Ook zijn er de dorpen met vaak nog de historische panden en gezellige straatjes met winkels en terrasjes. Veel uitbaters zullen u graag hun specialiteiten willen laten proeven.

Wij verwelkomen u daarom graag als onze gast op Terschelling.
Pien, Werner en het Caracol team.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Caracol
Wellness Hotel & Restaurant
Molenstraat 7
8881 BR West-Terschelling


Telefoon:
0562-443694
E-mail:
caracolwellness@me.com
Website: www.caracol.nl
Volg Caracol ook op
Facebook en Twitter.


Sfeer impressie hotel.