CARACOL WELLNESS HOTEL & RESTAURANT

In het centrum van West Terschelling, direct bij de haven en de veerboot, vindt u in een pittoresk en typisch Terschellinger pand het sfeervolle Wellness Hotel & Restaurant Caracol.

In de keuken van het -intieme- restaurant van Caracol wordt met veel passie en geduld gewerkt met de lekkerste en verste ingrediënten die het wad, de eigen biologische tuin en de Terschellinger streekproducten bieden. Uiteraard wisselend per seizoen en afhankelijk van wat de natuur biedt.
Geniet bijvoorbeeld van seizoensproducten als: lamsvlees in het voorjaar, verse wilde zeebaars van mei t/m september, mosselen, oesters, kokkels, cranberries of van gerenommeerde wildgerechten in het naseizoen.
Er wordt gewerkt zonder kaart! De chef kookt samen met zijn team met de mooiste ingrediënten van de dag en stelt een verrassingsmenu samen van drie tot acht gangen. U kunt aangeven of u liever vlees, vis of vegetarisch eet of dat u zich laat verrassen.
Bij mooi weer kunt u op het gezellige beschutte terras van al het lekkers uit de keuken genieten en natuurlijk ook van een andere verfrissing.

En wanneer u wat langer wilt blijven? Het
hotel beschikt over drie luxe, ruime en meer dan comfortabele wellness suites.

Het eiland Terschelling heeft een totale strandlengte van 40 kilometer en meer dan 70 kilometer aan fietspaden. U kunt dus heerlijk actief bezig zijn. Ook voor de natuurliefhebber valt er genoeg te beleven want 80% van het eiland bestaat uit duinlandschap en kwelders. In de natte duinvalleien van Terschelling komt zelfs de cranberry of Amerikaanse veenbes voor. En door de cultuursnuivers wordt het jaarlijkse theaterfestival Oerol geroemd. En dan zijn er nog de musea.
Ook zijn er de dorpen met vaak nog de historische panden en gezellige straatjes met winkels en terrasjes. Veel uitbaters zullen u graag hun specialiteiten willen laten proeven.

Wij verwelkomen u daarom graag als onze gast op Terschelling.
Pien, Werner en het Caracol team.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Caracol
Wellness Hotel & Restaurant

Molenstraat 7
8881 BR West-Terschelling


Telefoon:
0562-443694
E-mail:
caracolwellness@me.com
Website: www.caracol.nl
Volg Caracol ook op Facebook en Twitter.

Torenstaart 32
8891 BK West-Terschelling