HOTEL CAFÉ HULSMAN

Hotel Café Hulsman is een 3-sterren hotel midden in het bruisende centrum van Venray en staat garant voor een ontspannen nachtrust en uitstekende persoonlijke service.

Het hotel heeft een modern interieur en beschikt over 16 deluxe kamers. De kamers zijn voorzien van comfortabele 1-persoons boxsprings,
een eigen badkamer, airconditioning, koffie & thee faciliteiten,  een kluisje van laptop formaat, gratis WiFi,  een bureau en een flatscreen-tv. De kamers op de etage zijn bereikbaar met een lift. Indien gewenst kunt u gebruik maken van een room- en een conciërgeservice.

’s Morgens geniet u van een lekker continentaal of een vegetarisch ontbijt.

Vanuit het hotel ontdekt u de mooiste plekken van Venray en omgeving. Wandelaars vinden in en rondom Venray een rijkdom aan verschillende landschappen. In minder dan 2 uur kun u door vier verschillende landschappen lopen. Routes voeren door bossen, stuifduinen, akkers, beekdalen en Peellandschap. In Nationaal Park de Maasduinen kunt u mooie wandelingen maken langs zandduinen, heide, bos en vennen.

Ook per fiets ontdekt u de mooiste plekken in en rondom Venray. Er zijn een tal van prachtige fietsroutes.

Uw eigen meegebrachte fiets kunt u stallen in de fietskelder waar tevens
oplaadmogelijkheden zijn voor uw E-bike. Ook voor de verhuur van fietsen en E-bikes kunt u bij het hotel terecht. Een bewaakte parkeergarage bevindt zich op 100 meter van het hotel.

Na een heerlijke wandeling of fietstocht kunt u in het
café - restaurant of met mooi weer op het gezellige terras genieten van een heerlijke lunch, diner of drankje.

Wilt u genieten van de luxe van een modern hotel, een restaurant met een goede keuken en  een warm, bruin café? Dan bent u bij Hotel Café Hulsman aan het juiste adres!

Graag van harte welkom.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
arrangementen.


Contact
Hotel Café Hulsman
Henseniusplein 9
5801 BB Venray

Telefoon: 0478-510196
E-mail:
info@hulsmanvenray.nl
Website:
www.hulsmanvenray.nl
Volg Hotel Café Hulsman ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie Hotel Café.