STELLA FIETSEN

Actief mobiel blijven is gezond!
U zult zien dat de aanschaf van een Stella E-bike leidt tot meer gebruik van de fiets en daarmee tot meer beweging zelfs wanneer u met gezondheidsbeperkingen te maken heeft bijvoorbeeld als gevolg van een ziekte of medische ingreep.

En vertrouwd u zich niet meer op een -tweewiel- fiets dan biedt Stella een heel mooie en veilige optie. De elektrische driewieler van Stella is stabiel en heeft een extra lage instap. Met een -driewiel- fiets kunt u actief mobiel blijven.

Op de fiets naar familie of vrienden is plotseling een genot in plaats van een last. En omdat het gemakkelijk is om de snelheid op elkaar af te stemmen kunt u gezellig samen fietsen. Ook voor een langere tocht bijvoorbeeld in de natuur is de driewiel E-bike een genot. Omdat u zich met een Stella E-bike minder hoeft in te spannen, kunt u nog meer ontspannen.
Terecht de nieuwe merkbelofte ‘Stella makes my day’.

Om de kwaliteit van de elektrische fietsen te waarborgen, ontwikkelt en assembleert Stella haar fietsen zelf. Echte Hollandse kwaliteit dus.  Gegarandeerd, altijd de nieuwste techniek, topkwaliteit en service met een lach.

Omdat Stella E-bikes standaard voorzien zijn van degelijke kwaliteitsonderdelen geniet u van
jarenlang fietsplezier. Daarnaast staat Stella bekend om haar service. Aan huis nog wel! Dagelijks rijdt het Serviceteam van Stella door heel Nederland om service aan huis of op werk te verlenen. De eerste servicebeurt is zelfs geheel
gratis. En de voorrijkosten, ook die betaald Stella! Natuurlijk kunt u voor onderhoud ook terecht bij een van de testcenters.

Wilt u een Stella E-bike uitproberen? Kom dan langs voor een vrijblijvende proefrit bij een van de testcenters. En is er geen testcenter bij u in de buurt dan kunt u gratis de gehele collectie elektrische fietsen van Stella thuis uitproberen in uw eigen vertrouwde omgeving.

In de
gratis brochure kunt op eigen gemak alles over de elektrische fietsen van Stella lezen. Vraag deze snel aan.

Aanbieding
Klik
hier voor de actuele acties en aanbiedingen!

Contact
Stella Fietsen B.V.
Oosteinderweg 90
8072 PD Nunspeet

Telefoon: 0341-252266
Mail:
info@stellafietsen.nl
Website:
www.stella.nl
Volg Stella Fietsen ook via de Blog, op Facebook en Twitter.