GARAGE TOP

In de regio is Garage Top in Kootwijkerbroek bekend als dealer van Aixam. Het bedrijf levert zowel nieuwe als gebruikte brommobielen. Daarnaast is Garage Top een garagebedrijf welke nieuwe auto's levert en ook een ruim aanbod aan occasions heeft. Er is een moderne werkplaats voor onderhoudswerkzaamheden en een gespecialiseerde schadeafdeling.

Aixam Brommobiel is al ruim 25 jaar Europees marktleider van brommobielen. De brommobiel heeft de laatste jaren een hele ontwikkeling gekend en is inmiddels een zeer veilig en betrouwbaar vervoermiddel. Door de toepassing van nieuwe technieken en materiaalgebruik is ook het geluidniveau aanmerkelijk verbetert wat het rijcomfort nog meer ten goede komt. Het is mogelijk om uw Aixam uit te rusten met de meest moderne opties op het gebied van veiligheid en comfort. Denk aan airconditioning, ABS, multimedia systeem met achteruitrijcamera en LED-dagverlichting. Daarbij komt ook nog dat een brommobiel zeer gebruiks- en milieuvriendelijk is.

Ook aan het design en interieur is veel aandacht besteed waardoor u in een brommobiel gezien mag worden. Door gebruik van accessoires kan u aan uw brommobiel een persoonlijke touch geven.

 

U kunt de comfort en gebruik van een Aixam vrijblijvend testen in één van onze demo modellen. Onder begeleiding een proefles maken behoort hierbij tot de mogelijkheden. Zo zult u ervaren dat het rijden van een Aixam brommobiel een zeer aangename ervaring is en u dé mogelijkheid biedt om zelfstandig mobiel te blijven, ook wanneer u geen autorijbewijs (meer) bezit. Natuurlijk wordt u vooraf goed geïnformeerd over het gebruik en de regelingen met betrekking tot rijden in een brommobiel.

En mocht u onverhoopt schade krijgen aan uw brommobiel? In de eigen schadewerkplaats wordt uw brommobiel vakkundig en met zorg hersteld met gebruikmaking van originele onderdelen. Hierbij is het tegen een geringe vergoeding mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice.
Garage Top is aangesloten bij de BOVAG, Nationale Auto Pas en FOCWA. Daarnaast is het bedrijf RDW erkend.

Dus bent u op zoek naar een goed, betrouwbaar en vooral veilig alternatief vervoermiddel, kom dan langs bij Garage Top in
Kootwijkerbroek.

Aanbieding
De eerste 5000 kilometer
gratis rijden in uw nieuwe brommobiel.

Contact
Garage Top
Essenerweg 108
3774 LC Kootwijkerbroek

Telefoon: 0342-441651
Fax: 0342-443658
Mail:
info@garagetop.nl
Website:
www.garagetop.nl
Volg Garage Top ook op Facebook.

Klik hier om een virtuele rondleiding door het bedrijf te maken!