TZ TOTALE ZORGWINKEL

Mobiel afhankelijk zijn wil eigenlijk niemand want mobiel zijn betekend vrijheid. En gelukkig is afhankelijk zijn in de meeste gevallen ook niet nodig. Totale Zorgwinkel heeft talloze hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u zich vrij kunt verplaatsen.

Er is een enorme keuze voor verschillende doeleinden. Zo is er een groot assortiment aan rollators en andere, vaak eenvoudige, hulpmiddelen om actief te blijven bewegen, want in beweging blijven is gezond. Op de website van TZ vindt naast het assortiment ook Informatie over het gebruik, onderhoud en dergelijke.

Ook is er voldoende keuze in scootmobielen. U kunt een scootmobiel kopen maar ook leasen. Tevens is er vaak een wisselend aanbod aan tweedehands scootmobielen.

Bent u op zoek naar een rolstoel dan heeft TZ lichtgewicht, opvouwbare en elektrische rolstoelen in alle prijsklassen. Bijvoorbeeld de lichtgewicht Joyrider en Splitrider rolstoel zijn een klasse apart. Met slechts 12 kg tilgewicht is dit de aller lichtste die er op de markt te krijgen is. De stoel is binnen enkele seconden te splitsen en op te vouwen. Ideaal als -reis- rolstoel.

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden waarbij u kunt denken aan een loopfiets, driewielfiets, duofiets, rolstoelfiets ed.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor het ruime assortiment, accessoires en eventuele aanbiedingen.


Contact
TZ totale zorgwinkel Neede
Russchemorsweg 38
7161 RT Neede


Telefoon: 0545-296368
E-mail:
 info@totalezorgwinkel.nl
Website: www.totalezorgwinkel.nl
Volg Totale Zorgwinkel ook op Facebook.