SCOOTMOBIEL FRIESLAND

In Nederland worden we gemiddeld steeds ouder en actiever. We willen graag zo lang mogelijk zelfstadig en mobiel blijven. Een scootmobiel kan hierbij een heel praktische oplossing bieden. Tegenwoordig is er een ruime keuze uit diverse modellen zodat er voor elke persoonlijke situatie een passende oplossing is.

U kunt kiezen uit vaste en opvouwbare modellen. Vaste modellen zijn vaak robuust en geschikt om langere afstanden af te leggen en opvouwbare modellen zijn geschikt om mee te nemen en ook vaak voor gebruik binnenshuis. En omdat de aanschaf kostbaar is biedt Scootmobiel Friesland de mogelijkheid om een scootmobiel te huren, te leasen of de eventuele aanschaf van een gebruikte scootmobiel.

Zeker niet onbelangrijk is een korte professionele training voor scootmobiel gebruik in het verkeer welke kan worden verzorgd.

Simon de Jong van Scootmobiel Friesland geeft sinds 2008 uitgebreid advies bij de aanschaf van een scootmobiel die past bij uw wensen en smaak. In vernieuwde showroom in Sint Nicolaasga vindt u een ruim assortiment aan luxe, comfortabele en veilige scootmobielen. Met keuze uit vele soorten en maten zit er gegarandeerd een passende oplossing voor u bij!

Naast scootmobielen vindt u in de showroom nuttige en praktische accessoires, rollators en diverse modellen (driewiel)fietsen.

Scootmobiel Friesland is goed te bereiken dankzij de centrale ligging vlakbij de A-6 tussen Joure en Lemmer. Kom daarom eens langs voor een verdere kennismaking.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie en de actuele
aanbiedingen.


Contact
Scootmobiel Friesland
Bovenkruier 2
8521 MG Sint Nicolaasga

Telefoon: 06-23565843
Mail:
info@scootmobiel.frl
Website: www.scootmobiel.frl