MINICAR NEDERLAND

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte brommobiel, dan is Minicar Nederland de plaats waar u moet zijn want Minicar Nederland is dé Aixam dealer voor de Betuwe en Gelderse Vallei!
En wilt u uw brommobiel óf een ander voertuig inruilen bij aankoop van een brommobiel? Dat is geen enkel probleem!

Minicar Nederland kan voor uw brommobiel bijna elk onderdeel leveren, in hoogwaardige kwaliteit en vaak uit voorraad. Hierdoor bent u verzekerd van het juiste onderhoud en goede service.

Niet alleen voor onderhoud en AVK keuringen maar ook voor schade-expertise kunt u terecht bij Minicar Nederland. Natuurlijk is behoud van de waarde van uw auto belangrijk. Herstel van de schade gebeurt daarom volgens de hoge normen die de fabrikant van de auto stelt. Dit gebeurt door deskundige en frequent opgeleide medewerkers, waardoor ook behoud van fabrieksgarantie. gewaarborgd is.
Indien nodig wordt de brommobiel voor u opgehaald wanneer u na een ongeluk(je) niet meer kunt rijden. Er is vrijwel altijd een mogelijkheid om gebruik te maken van vervangend vervoer. Minicar Nederland verricht werkzaamheden voor zowel particulieren als verzekeringsmaatschappijen en dealers.

Omdat de aanschaf van een brommobiel kostbaar is bestaat in bepaalde gevallen de mogelijkheid tot huurkoop of financiering. Kom voor meer informatie langs of neem contact op via onderstaande contactgegevens.

Ja, bij Minicar Nederland
doen wij net dat stukje extra…..

Wij heten u daarom graag welkom!


Neem alvast een
kijkje in ons bedrijf.

Aanbieding
Bij aankoop van een nieuwe brommobiel wordt gratis een Tom Tom navigatiesysteem
   geïnstalleerd.
Bij aankoop van een gebruikte brommobiel krijgt u
gratis een jaar lang volledige garantie.

Contact
Minicar Nederland BV
Dalwagen 59B
6669 CB Dodewaard

Telefoon: 0488-428049
E-mail:
info@minicarnederland.nl
Website: www.minicarnederland.nl
Volg Minicar Nederland ook op Facebook