SCOOTMOBIEL POLANEN ZOETERMEER

Mobiel blijven willen we graag allemaal ongeacht onze leeftijd. Toch komt er misschien een moment dat we hierbij aangewezen zullen zijn op hulpmiddelen. Een scootmobiel kan hierbij uitkomst bieden. Een scootmobiel brengt u comfortabel en veilig overal naartoe. Lekker in de buurt of langere afstanden.

Scootmobiel Polanen Zoetermeer is een familiebedrijf gespecialiseerd in scootmobielen en andere revalidatie middelen. Onze showroom in Zoetermeer heeft een uniek winkelconcept met advies, service en verkoop van nieuwe en gebruikte scootmobielen van alle merken. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren, en helpen u graag om een model te kiezen welke het best bij u past. Daarbij houden we tevens rekening met uw  mogelijkheden zodat u een goede en weloverwogen keuze kunt maken. Zo behoort een gratis haal- en brengservice naar de showroom ook tot onze diensten. Dit alles maakt dat wij onze klanten nét dat beetje
extra bieden.

Op onze locatie kunt u zowel binnen als buiten onder professionele begeleiding een proefrit maken. Er is een grote keuze in elke prijsklasse. Ook voor het huren van een scootmobiel (zowel voor korte als langere periodes) en voor 2e hands scootmobielen bent u bij ons aan het juiste adres.
Daarnaast vindt u de showroom een groot assortiment scootmobiel accessoires, onderdelen, rollators, duw- en rolstoelen, sta-op-stoelen
en andere zaken.

Wanneer uw scootmobiel onverhoopt kapot is kunt u bij Scootmobiel Polanen Zoetermeer ook terecht voor reparaties en onderhoud aan alle merken scootmobielen. Wij beschikken over een ruime werkplaats met alle apparatuur voor de meest uiteenlopende reparaties. Tevens hebben wij een mobiele werkplaats voor kleinere reparaties of onderhoudsbeurten aan huis.

De showroom van Scootmobiel Polanen Zoetermeer is gevestigd aan de Heliumstraat 250 in Zoetermeer en is goed bereikbaar vanaf de snelweg. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.
U bent altijd welkom voor een proefrit!

Aanbieding
Korting 15% op het gehele assortiment in onze webshop met gebruik van kortingscode LKGX20.

Contact
Scootmobiel Polanen Zoetermeer
Heliumstraat 250
2718 RS Zoetermeer

Telefoon: 079-7370245
E-mail:
info@scootmobielpolanen.nl
Website:
www.scootmobielpolanen.nl
Volg Scootmobiel Polanen Zoetermeer ook op Facebook.