HOTEL RESTAURANT CAFÉ DUINZICHT


Hotel Restaurant Café Duinzicht is een drie sterren familiehotel gelegen op, het meest Noordoostelijke stukje van Nederland, het Waddeneiland Schiermonnikoog, welke onder het Unesco Waddenzee Werelderfgoed valt.

Op de verdieping van het hotel bevinden zich hotelkamers, waarvan een aantal met een balkon en achter het hotel in de tuin bevinden zich nog 21 hotelkamers gedeeltelijk met terras of balkon. De hotelkamers zijn comfortabel en smaakvol ingericht, ruim opgezet en voorzien van eigen sanitair. Na een goede nachtrust kunt u genieten van het heerlijke en goed verzorgde ontbijtbuffet dat voor u klaar staat.

In het hele hotel is een gratis WiFi aanwezig.


In restaurant Duinzicht kunt u kunt heerlijk ontbijten, lunchen, dineren, of gewoon leven lekker bijpraten en genieten van een hapje en drankje bij de openhaard. In een gezellige sfeer genieten van vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Onze specialiteit is de aan tafel bereide tournedos stroganoff. En bent u wijnliefhebber? De uitgebreide wijnkaart biedt voor elk gerecht een passende wijn. Onze keuken is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur. Samen met ons team doen wij onze uiterste best doen om uw verblijf onvergetelijk te maken.


Het hotel is uniek gelegen op 2 minuten lopen van het centrum van het dorp, 10 minuten lopen naar het strand en tegenover het hotel bevinden zich de duinen en bossen. Op ons mooie, kleinste bewoonde Waddeneiland van Nederland, kunt u genieten van de prachtige natuur, rust, ruimte, activiteiten en het breedste strand van Europa. Omdat elk jaargetijde zijn eigen charme heeft en om u daar van volop te kunnen laten genieten zijn we het gehele jaar geopend.

Hotel Café Restaurant Duinzicht ... Meer dan 100 jaar Gastvrijheid.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 


Contact
Hotel Café Restaurant Duinzicht
Badweg 17
9166 ND Schiermonnikoog
Telefoon. 0519-531218

E-mail:
info@hotelduinzicht.nl
Website:
www.hotelduinzicht.nl/
Volg Hotel Café Restaurant Duinzicht ook op Facebook en Twitter.Sfeer impressie hotel.