HOTEL DE KLUUT


Hotel de Kluut ligt op een rustige locatie aan de rand van het bos en op nog geen 5 minuten loopafstand van de bootterminal en de Dorpsstraat. Het sfeervolle, moderne en knusse hotel biedt u een heerlijk verblijf op Vlieland. In de tuin van het hotel kunt u op zonnige dagen genieten op het terras van de rust rondom het hotel. Of wat denkt u van de lounge met open haard om op de koudere avonden te ontspannen met een drankje.

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan centraal. Uw gastheer en gastvrouw zorgen er graag voor dat uw verblijf zo prettig mogelijk is zodat u later met een goed gevoel terugdenkt aan uw verblijf op Vlieland.

Het hotel beschikt over 21 moderne tweepersoonskamers voorzien van flatscreen digitale TV, een zitje en een bureau. De badkamers zijn voorzien van een bad/douche combinatie, toilet en föhn. De luxe kamer beschikt tevens over een jet-stream bad en heeft een eigen balkon.
Tevens is een Finse sauna aanwezig waar u heerlijk in kunt ontspannen. Er is gratis WiFi in het gehele hotel.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd.

Vlieland is een van de vijf Waddeneilanden die Nederland rijk is. Een unieke plek die alleen per boot bereikbaar is. Zodra u met de boot vanuit Harlingen vertrekt kunt u ervaren hoe snel u letterlijk alles achter u laat. Even los van de drukte van het vaste land, omgeven door prachtige duin- en bosgebieden, lange stranden, het geluid van de zeemeeuwen en bovenal het ruisen en de geur van de zee. 
Vlieland is uitermate geschikt voor het maken van mooie wandelingen langs het strand, door de duinen of het bos. Daarnaast kunt u verschillende activiteiten ondernemen zoals een paardrijtocht, robbentocht of een rit maken met de Vliehors Express. Ook voor sportievelingen zijn er volop mogelijkheden.
 
Vlieland is een sfeervol dorp. Groot genoeg voor aardige restaurants, gezellige terrassen en cafés.

 

Op het eiland Vlieland maakt u kennis met een compleet andere wereld vol rust, frisse lucht, zee, zand en ruimte. Een weldaad voor lichaam en geest. Ervaar het zelf.

Aanbieding

Momenteel is het hotel gesloten i.v.m. een grote verbouwing.

 


Contact

Hotel de Kluut
Berkenlaan 18
8899 BP Vlieland

Telefoon: 0562-451408
E-mail:
info@hoteldekluut.nl
Website:
www.hoteldekluutvlieland.nl


Sfeer impressie hotel.