RESTAURANT BØFF

Parkhotel Horst beschikt over een aangenaam restaurant / brasserie, genaamd BØFF. Dit restaurant kenmerkt zich door een warme, eigentijdse en indrukwekkende sfeer. Vanuit zowel het restaurant als de brasserie kunt u genieten van het panoramisch uitzicht op het water en de Kasteelse Bossen met de ruïne van het Kasteel Huys ter Horst.

 

Restaurant BØFF presenteert (h)eerlijke culinaire gerechten waaronder veelal regionale en seizoen specialiteiten waarbij u de echte Limburgse gastvrijheid ervaart! De Chef-kok zal u, samen met zijn witte brigade, verrassen met heerlijke creaties.
En heeft u dieetwensen of allergieën, geef dit dan vooraf aan.

 

Bij mooi weer kunt u op het beschutte en zonnige terras aan het water heerlijk ontspannen, een lekker glas wijn drinken of genieten van een voortreffelijke lunch of diner.

 

Het restaurant en de brasserie zijn rookvrij en tevens toegankelijk voor mindervalide gasten. Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Het aanwezige hotel beschikt over comfortabel en compleet ingerichte kamers met allen een eigen badkamer. Heel speciaal is de Bruidssuite welke in de Torenkamer is gesitueerd. Deze -romantische- kamer heeft heel bijzondere uitstraling door het houten puntdak, het hemelbed en de open badkamer met jacuzzi! In twee kamers zijn tevens voorzieningen aanwezig ten behoeve voor mindervalide gasten.

Omdat het Parkhotel Horst midden in het toeristische hart van het land van Peel en Maas ligt nodigt dit zeker uit voor een langer verblijf. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes welke het bosrijke gebied doorkruisen waarbij verstilde maasdorpjes worden afgewisseld met prachtige natuurgebieden. In de directe omgeving zijn ook tal van toeristische attracties en voor wie van golf houdt zijn er enkele prachtige 18-holes banen. De mondaine Duitse winkelsteden zoals Düsseldorf, Krefeld en Mönchengladbach geven de streek ook nog een internationaal tintje.

Aanbieding
Korting 10% m.u.v. feestdagen. Korting alleen van toepassing bij rechtstreeks boeken/reserveren bij Parkhotel Horst.

Contact

Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
5961 NL  Horst

Telefoon: 077-3976000
E-mail:
info@parkhotelhorst.nl
Website:
www.restaurantboff.nl
Volg Parkhotel Horst ook op Facebook en Instagram.