WEIDUMERHOUT

H
ard to find, easy to love

Op het mooie Friese platteland, niet ver van Leeuwarden, gelegen aan de Elfstedentocht-route
vindt u in een karakteristieke Friese kop-hals-romp boerderij uit 1867 het charme hotel en bijbehorend restaurant: WeidumerHout. Bij de renovatie is de agrarische geschiedenis van dit bijzondere gebouw waar mogelijk in ere gehouden. Gekozen is voor een sobere, functionele uitstraling met een zeer eigenzinnige en warme kwaliteit.

Bij Restaurant WeidumerHout dineert u in een sfeervolle ambiance, waarbij u kunt kiezen uit een twintigtal verfijnde gerechten. Uiteraard wordt er gewerkt met producten van het seizoen en wordt er uitvoerig gebruik gemaakt van eigen rookoven. Traditionele kooktechnieken, moderne combinaties en af en toe een Oosterse twist! Het restaurant met Bib Gourmand erkenning is geopend van dinsdag t/m zaterdag.

In de lounge kunt u terecht voor een huisgemaakt aperitief, een regionaal bier van de Friese Bierbrouwerij of voor een keuze uit de gevarieerde wijnkaart. 

Voor een langer verblijf zijn in het
hotel comfortabele kamers aanwezig en in het omliggende weiland staan een aantal luxe hotelkamers in de vorm van een kubus. Deze kamers beschikken over kamerhoge ramen voor een buitenbeleving en uniek uitzicht op de groene omgeving. Alle kubussen van Hotel & Restaurant Weidumerhout zijn energiearm en gemaakt van duurzame materialen.

's Morgens wordt er een ontbijtbuffet aangeboden met verse, seizoensgebonden producten.

Wanneer het weer het toelaat, kunt u op het terras heerlijk genieten van de tuin en de boomgaard.

De centrale ligging in het hart van Friesland met uitgestrekte weilanden en bijzondere, eeuwenoude terpdorpjes is ideaal voor het maken van fiets- en wandeltochten. Of u bezoekt een van de elf -historische- steden. Na een lange dag kunt u op verzoek ontspannen in de eigen -Finse- sauna.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik hier voor meer informatie over de arrangementen.

Contact
WeidumerHout
Dekemawei 9
9024 BE Weidum - Friesland

Telefoon: 058-2519888
Fax: 058-2519826 
E-mail welkom@weidumerhout.nl
Website:
www.weidumerhout.nl
Volg WeidumerHout ook op Facebook en Instagram.