't PANNEKOEKSCHIP LEEUWARDEN

Nostalgie….
Al meer dan 25 jaar is het interieur van deze 43 meter lange tweemast klipper (één van de grootste ooit in Nederland gebouwd) het decor van ’t Pannekoekschip in Leeuwarden. De originele plankenvloer, de oude luiken en de zo karakteristieke patrijspoorten, ademen de scheepssfeer van weleer. Vanuit het scheepsruim, dat maar liefst plaats biedt aan 135 gasten, heeft u een ruime blik in de open kombuis, waar de scheepskoks, op traditionele wijze de meer dan 120 verschillende pannekoeken voor u bakken.

Klassieke, exotische en originele, vegetarisch, met vlees, kip of zelfs vis! Een aantal is vernoemd naar beroemde zeebonken zoals Piet Hein en Michiel de Ruyter. Kinderen kunnen zich vermaken in een speelhoek en kunnen bij hun pannenkoek attributen kiezen om zichzelf om te toveren tot een piraat, kapitein of prinses.


‘Als er ergens in Friesland een plek is waar je nog fatsoenlijk met de kleinkinderen/kinderen kunt gaan eten, is het wel bij ons’, aldus de kapitein. ‘Lekker eten en plezier voor jong en oud’.
Gezellig met z’n tweeën, het hele gezin of waarom niet…..de hele familie ! En vooral betaalbaar. Om zeker te zijn van een plaatsje, is ‘t verstandig om van tevoren telefonisch een tafel te reserveren.

’t Pannekoekschip…., het familievriendelijke restaurant van Friesland!


Capt'n Pancake en z'n crew heten u: ‘Welkom aan boord!’

En nog iets....
Heeft u een 'Pluim' kado gekregen, deze kunt u bij ons inleveren!
(en net als met een Pluim, kunt u bij ons ook terecht met een VVV /  Iris cheque en de Nationale Dinnercheque).


Aanbieding:
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

 

 

Contact
't Pannekoekschip Leeuwarden
Willemskade 69 (t.o. VVV)
8911 AZ Leeuwarden

Telefoon: 058-2120903
E-mail:
info@pannekoekschipleeuwarden.nl

Website: www.pannekoekschipleeuwarden.nl

Volg 't Pannekoekschip Leeuwarden ook op Facebook.