HOTEL RESTAURANT LUNIA

In het charmante, deels dorpsgezicht beschermde, dorpje Oldeberkoop vindt u in een neorenaissance pand Hotel Restaurant Lunia.

In het sfeervolle huis op de begane grond bevindt zich het a la carte-restaurant. (geheel rolstoel en rollator toegankelijk.) 
U kunt in de tuinkamer, voorkamer of Riemke Mulier kamer dineren en bij mooi weer kunt u ook op het terras ontbijten, lunchen en/of dineren. Natuurlijk kan de keukenbrigade rekening houden met uw dieetwensen en/of voedselallergie.

De enthousiaste en ambitieuze chef werkt graag met fraaie seizoens- en streekproducten. Er wordt gekookt op de klassieke Franse wijze met een moderne slag, dit in combinatie met een zorgvuldig samengestelde wijnkaart.
En wanneer u met een gezelschap komt groter dan 8 personen dan kan
er een menu op maat worden besproken. Ook eventueel privé dineren is bespreekbaar.
Op afspraak kunt u ook een High tea gebruiken en wilt u op uw eigen locatie lunchen/dineren/feesten dan kan Lunia uw catering verzorgen.

Voor een langer verblijf kunt u in het sfeervolle
hotel comfortabel overnachten. Op de tweede etage zijn 4 villakamers en in de aangebouwde vleugel op de begane grond en de eerste etage 14 ruime -luxe- kamers.

Er is een privé-parkeerplaats achter het hotel aanwezig. 


Oldeberkoop ligt centraal in Friesland
en is dus een prachtige uitvalsbasis om de noordelijke provincies te verkennen. Mooie unieke natuurgebieden als de Weerribben en het Drents Friese Wold liggen vlabij maar ook de Friese zuidwest hoek met de vele meren en historische steden en plaatsjes. En wilt u lekker winkelen? De steden Leeuwarden en Groningen zijn goed bereikbaar. Verder vindt u in de regio tal van bezienswaardigheden en musea.
Ook leent de omgeving zich uitstekend om te wandelen en te fietsen.

Het team van Hotel Restaurant Lunia verwelkomt daarom u graag als gast.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact

Hotel Restaurant Lunia
Molenhoek 2
8421 PG Oldeberkoop

Telefoon: 0516- 452555

E-mail:
info@lunia.nl
Website:
www.lunia.nl
Volg Hotel Restaurant Lunia ook op Facebook, Twitter en Instagram.