STADSHERBERG ‘HET WAPEN VAN IJLST’

Midden in het centrum van het historische -elfsteden- stadje IJlst, direct aan het water gelegen, vindt u de Stadsherberg ‘Het Wapen van IJlst’, het gezelligste Grand Café van IJlst en omstreken, simpelweg voor een lunch, overnachting of een diner.

Het café ademt de sfeer van een authentieke Stadsherberg en is dé ideale plek om te genieten van een heerlijke kop koffie, een uitgebreide (of juist snelle) lunch of diner en is daarnaast ook puur geschikt voor een gezellige borrel met familie en vrienden.
Het sfeervolle restaurant is uitermate geschikt voor a la carte, besloten feesten, diners en bruiloften. U kunt zowel binnen als buiten op het heerlijk zonovergoten terras genieten van de menukaart met (h)eerlijke streekgerechten en wisselende specials.

En heeft u iets te vieren? Geen probleem, u kunt zelfs het café in zijn geheel afhuren voor een onvergetelijke dag.

Wilt u langer blijven? Dat kan want de
herberg heeft een aantal comfortabele kamers welke van alle gemakken zijn voorzien en compleet ingerichte appartementen.

Gezien de ligging is de Stadsherberg ‘Het Wapen van IJlst’ een ideale accommodatie om de waterrijke zuidwest hoek van Friesland te verkennen per fiets of auto.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de menukaart.


Contact
Stadsherberg ‘Het Wapen van IJlst’
Galamagracht 2
8651 EB IJlst

Telefoon: 0515-531315
E-mail:
info@wapenvanijlst.nl
Website: www.wapenvanijlst.nl
Volg de Stadsherberg ‘Het Wapen van IJlst’ ook op Facebook.