RESTAURANT PRINS HEERLIJCK


Restaurant Prins Heerlijck vindt u in het groene hart van Friesland "de Wâlden" in het pittoreske Beetsterzwaag direct aan de rijksweg A7 tussen Drachten en Heerenveen. 


De patricierswoning waarin het restaurant is gevestigd kent een rijke en deels beruchte geschiedenis. Tot circa 1810 bestond het huidige pand uit twee tamelijk kleine huizen. Later werden deze woningen tot het huidige grote pand verbouwd.

Het pand heeft vele bestemmingen gehad. Er hebben huisartsen gepraktiseerd, het is dependance geweest van Hotel de Herder, er heeft een notaris kantoor gehouden en de afdeling Sociale dienst van de gemeente heeft het pand in gebruik gehad. Gedurende de oorlog was de begane grond door de Duitsers onteigend en werd er vanuit de hal over de achterliggende velden met luchtafweergeschut geschoten.

In 1991 werd restaurant Prins Heerlijck in het pand gevestigd.
 
Met veel plezier maken wij het u met ons team graag naar de zin.
 


Het pand kent een verscheidenheid mooie en gezellige ruimtes die voor elke gelegenheid een unieke sfeer bieden. Romantisch met z'n tweeën, een kopje koffie met iets lekkers, een lichte lunch of een borrel, een high tea, een zakelijke lunch of diner, een afscheid of iets te vieren; Prins Heerlijck heeft de juiste ruimte voor elk doel en bezoek.
 

In het kloppend hart van Prins Heerlijck worden alle gerechten ambachtelijk bereid vanuit een Frans-Mondiale keuken waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van regionale en seizoensproducten.


Het privacyrijke Tuinterras van Prins Heerlijck is in de wijde omgeving bekend. Op een zomerse dag is het de ideale plek voor een kopje koffie of een lichte lunch tijdens een fietstocht of wandeling. Op mooie zonnige dagen wordt het terras volledig gedekt en leent zich dan uistekend voor een intiem diner, waarbij de mediterrane gevoelens haast niet uit kunnen  blijven.


Wees daarom welkom in de sfeervolle ambiance van restaurant Prins Heerlijck.

 

Aanbieding
3-gangen Spektakel voor € 34,50 per persoon.

 

Contact
Restaurant Prins Heerlijck
Hoofdstraat 23
9244 CL Beetsterzwaag


Telefoon: 0512-382455
E-mail:
info@prinsheerlijck.nl
Website: www.prinsheerlijck.nl
Volg Restaurant Prins Heerlijck ook op Facebook en Twitter