RESTAURANT HERBERG de PATER

De mooie en gezellige herberg werd gebouwd in 1729 en is gesitueerd aan de oude zeedijk. Met een uniek en weids uitzicht over het oude polderland en het Lauwersmeer biedt Restaurant Herberg de Pater rust en ruimte in huiselijk sfeer.

De keuken staat bekend om haar veelzijdige menukaart en uitstekende kwaliteit. In het à la carte restaurant, uitkijkend over het schilderachtige Lauwersmeergebied, is het daarom goed toeven. Met de vriendelijke en gastvrije bediening is elk bezoek weer de moeite waard.

Met Lauwersoog aan de horizon is de keuken verzekerd van dagelijkse aanvoer van verse vis. De vleesgerechten komen van de ambachtelijke slager, die tijdens de slacht de mooiste delen selecteert.

Herberg de Pater verzorgt naast de uitgebreide menukaart ook veel gerechten op verzoek: bijvoorbeeld heerlijke kreeft, een mooie dish oesters, een gemengde schotel gebakken visgerechten of een ouderwetse lekkere wildschotel. Op verzoek en tijdig gereserveerd, wordt voor u een onvergetelijk diner geserveerd.

Zowel voor familie diners als etentjes in de privésfeer is Restaurant Herberg de Pater dus een heerlijk plekje! En wanneer u op doorreis bent, een dagje uit of aan het toeren in de mooie omgeving ook dan bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Met mooi weer kunt u op ons terras genieten van de culinaire uitspattingen van Chef Kok Marco van Lier, met de zilte zeewind door uw haren en een geurende dis op tafel.

Tevens kunnen een catering of buffetten bij u thuis worden verzorgt waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen. En wilt u iemand graag een diner cadeau doen? Vraag er naar in en men zal u graag verder helpen. Kijk op de site voor de vele mogelijkheden die geboden worden.
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Graag van harte welkom!

 

Aanbieding
Gratis consumptie voor of tijdens uw 3 gangen diner op vertoon van ledenpas of LKGX voucher. 


Contact

Restaurant Herberg de Pater
Sylsterwei 26
9132 EL Dokkumer Nieuwe Zijlen

Telefoon: 0511-408245
E-mail:
info@herbergdepater.nl
Website: www.herbergdepater.nl
Volg Restaurant Herberg de Pater ook op Facebook.