RESTAURANT HERBERG de PATER

De mooie en gezellige herberg werd gebouwd in 1729 en is gesitueerd aan de oude zeedijk. Met een uniek en weids uitzicht over het oude polderland en het Lauwersmeer biedt Restaurant Herberg de Pater rust en ruimte in huiselijk sfeer.

Onze keuken staat bekend om haar veelzijdige menukaart en uitstekende kwaliteit. In ons à la carte restaurant, uitkijkend over het schilderachtige Lauwersmeergebied, is het daarom goed toeven. Met onze vriendelijke en gastvrije bediening is elk bezoek weer de moeite waard.

Met Lauwersoog aan onze horizon zijn wij verzekerd van dagelijkse aanvoer van verse vis. Onze vleesgerechten komen van onze ambachtelijke slager, die tijdens de slacht de mooiste delen voor ons selecteert.

Herberg de Pater verzorgt naast de uitgebreide menukaart ook veel gerechten op verzoek: b.v. heerlijke kreeft, een mooie dish oesters, een gemengde schotel gebakken visgerechten of een ouderwetse lekkere wildschotel. Op verzoek en tijdig gereserveerd, serveren wij u een onvergetelijk diner.

Zowel voor familie diners als etentjes in de privésfeer is Restaurant Herberg de Pater dus een heerlijk plekje! En wanneer u op doorreis bent, een dagje uit of aan het toeren in de mooie omgeving ook dan bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Met mooi weer kunt u op ons terras genieten van de culinaire uitspattingen van Chef Kok Marco van Lier, met de zilte zeewind door uw haren en een geurende dis op tafel.
En wanneer u iets wilt drinken bent u natuurlijk welkom aan onze gezellige bar.

Tevens kunnen wij een catering en buffetten bij u thuis verzorgen waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen.
Wilt u iemand graag een diner cadeau doen? Vraag er naar in ons restaurant en wij zullen u graag verder helpen.
Kijk op onze site voor de vele mogelijkheden die wij bieden.
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
We heten u van harte welkom!

Aanbieding
Gratis consumptie voor of tijdens uw 3 gangen diner op vertoon van LKGX voucher. 


Contact
Restaurant Herberg de Pater
Sylsterwei 26
9132 EL Dokkumer Nieuwe Zijlen

Telefoon: 0511- 408245
E-mail:
info@herbergdepater.nl
Website: www.herbergdepater.nl
Volg Restaurant Herberg de Pater ook op Facebook.