HERBERG OER'T HOUT

Op een unieke plek in het hart van Friesland vind u Herberg Oer ’t Hout. Gelegen midden in het centrum van het
pittoreske watersportdorp Grou, met aan de ene zijde een levendig dorpsplein, en aan de andere zijde een zonnig terras aan het water.
Al sinds 1955 komen gasten graag naar Grou voor een verblijf in Herberg Oer ’t Hout.

In het restaurant hangt een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Bij Oer ’t Hout is men liefhebber van ‘Goede Smaak’ en denken in mogelijkheden. Daarom biedt de herberg een mooie en gevarieerde keuken en wordt er zoveel mogelijk gewerkt met verse, eerlijke en duurzame Friese streekproducten. En dat is wat u proeft!
Herberg Oer ’t Hout biedt in haar mooie, ruime locatie ook buffetten, barbecues, koffietafels, borrelarrangementen of catering.
Bij mooi weer kunt u op het royale sfeervolle, aan het water gelegen zonnige terras, genieten van de lekkere gerechten uit de keuken, een kop koffie/thee met iets lekkers erbij of een andere verfrissing en op koudere en stormachtige dagen kunt u zich als gast lekker opwarmen in één van de riante fauteuils om het haardvuur.
Aan het einde van de dag kunt aan de gezellige bar onder het genot van een lekker -speciaal- biertje, glas wijn of andere verfrissing de belevenissen van de dag met elkaar delen.

Voor een langer verblijf zijn er in de
herberg circa 50 eenvoudig ingerichte kamers beschikbaar welke voorzien zijn van comfortabele bedden en eigen badkamer met douche en toilet.

Herberg Oer ’t Hout is niet alleen een ideale accommodatie voor gezinnen, groepen, wandelaars en fietsers die er op uit trekken om Nationaal Park De Alde Feanen te ontdekken maar ook voor liefhebbers van watersport. Ontdek het uitgestrekte natuurgebied vanaf het water en wie weet komt u de otter nog tegen, of hoort u de lokroep van een roerdomp! Voor de actieve watersporter zijn er direct vanuit de herberg tal van mogelijkheden. Omdat de vele meren en plassen met elkaar zijn verbonden door kleine slootjes en vaarten kunt u fantastische tochten maken langs de mooiste plekjes van -waterrijk- Friesland.

Het team van Herberg Oer ’t Hout heet u daarom graag van harte welkom.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking. 


Contact
Herberg Oer ’t Hout
Raadhuisstraat 18
9001 AG Grou

Telefoon: 0566-621528
E-mail:
info@herbergoerthout.nl
Website:  www.herbergoerthout.nl