HOTEL RESTAURANT DE VROUWE VAN STAVOREN

Aan de oude haven van Stavoren vindt u Hotel Restaurant De Vrouwe van Stavoren. Gezien de bijzondere fraaie ligging heeft u vanuit de gezellige serre en het haven-terras uitzicht op het fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems. Dit alles gadegeslagen door de "Vrouwe van Stavoren", die naast de oude sluis alle schepen in de gaten lijkt te houden.

Het restaurant biedt u een veelheid aan gevarieerde gerechten. Naast de traditionele gerechten, hoe kan het ook anders, een royale keuze in fijne visspecialiteiten.
Natuurlijk bent u ook welkom voor een lekkere kop koffie/thee met iets lekkers of een verfrissing.
Bij mooi weer kunt u van dit alles genieten op het mooie rustige en beschutte ruime terras achter het hotel restaurant.

De Zuid West hoek van Friesland biedt volop vertier. Ideaal voor een dagje recreëren. U kunt de omgeving per fiets verkennen, watersporten of een oversteek per boot naar Enkhuizen maken en bij terugkomst lekker komen eten en drinken.

En wilt u toch wat langer blijven?
Dat kan. Het
hotel biedt een aantal verschillende comfortabel ingerichte kamers voorzien van de luxe die u zich wenst. Zelfs uniek overnachten in een groot wijnvat behoort tot de mogelijkheden.

We verwelkomen u graag als gast.

Aanbieding:
Gratis aperitief bij lunch of diner.

Contact
Hotel de Vrouwe van Stavoren
Havenweg 1
8715 EM Stavoren

Telefoon: 0514-681202

Website: www.hotel-vrouwevanstavoren.nl
Volg Hotel de Vrouwe van Stavoren ook op Facebook.