HOTEL DE VROUWE VAN STAVOREN

Aan de oude haven van Stavoren vindt u Hotel Restaurant De Vrouwe van Stavoren. Gezien de bijzondere fraaie ligging heeft u vanuit de gezellige serre en het haven-terras uitzicht op het fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems. Dit alles gadegeslagen door de "Vrouwe van Stavoren", die naast de oude sluis alle schepen in de gaten lijkt te houden.

Het hotel biedt een aantal verschillende comfortabel ingerichte kamers voorzien van goede bedden, douche met toilet, toiletartikelen, TV, gratis WiFi, zithoek, bureau en uitzicht op de tuin. De comfortkamers bieden daarnaast een ligbad met douche, haardroger en een Smart TV.
Op een unieke wijze overnachten kan ook en wel in een groot wijnvat van 23.000 liter of 15.000 liter. De wijnvaten zijn net zo comfortabel ingericht als de -gewone- kamers.
In het Wellness Wijnvat zijn tevens een comfortabele duo-relax-bank, een Infra rood stoom/douchecabine en whirlpool (binnen jacuzzi) aanwezig voor optimale ontspanning.
Bij de wijnvaten is ook zitgelegenheid voor de vaten of zitgelegenheid op balkon.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd en ook kunt u in het
restaurant lunchen en heerlijk dineren. Het restaurant biedt u een veelheid aan gevarieerde gerechten. Naast de traditionele gerechten, hoe kan het ook anders, een royale keuze in fijne visspecialiteiten.
Natuurlijk bent u ook welkom voor een lekkere kop koffie/thee met iets lekkers of een verfrissing.
Bij mooi weer kunt u van dit alles genieten op het mooie en gezellige ruime terras achter het hotel restaurant.

De Zuid West hoek van Friesland biedt volop vertier. U kunt de omgeving ideaal per fiets verkennen welke u desgewenst kunt huren. De locatie is ook ideaal voor watersporters. En natuurlijk is ook een oversteek per boot naar Enkhuizen de moeite waard.

We verwelkomen u graag als gast.

Aanbieding:
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.
 

 

 

Contact
Hotel de Vrouwe van Stavoren
Havenweg 1
8715 EM Stavoren

Telefoon: 0514-681202

Website: www.hotel-vrouwevanstavoren.nl
Volg Hotel de Vrouwe van Stavoren ook op Facebook.


Sfeer impressie hotel restaurant.