HOTEL RESTAURANT TOXOPEUS

In het prachtige Friese Anjum vind u het kleinschalige Hotel Restaurant Toxopeus. Het hotel is al meer dan 150 jaar een favoriete bestemming voor zowel toeristen als zakelijke reizigers.
Het hotel wordt gerund door de familie Toxopeus uit het Groninger Zoutkamp, een echt vissersdorp.
Dit visserij verleden ziet u terug in het hele hotel; van de namen van de kamers tot aan de gerechten op de menukaart. Het water en zee nemen in de omgeving een belangrijke plek in. Dat is dan ook de reden waarom het hotel het kompas vormt om de omgeving te verkennen.

Het hotel heeft vijf prijsvriendelijke, gloednieuw ingerichte kamers. Elke kamer draagt de naam van een windrichting. Centraal in het hotel op de begane grond vind u kamer Windroos, waar de vier windrichtingen samenkomen. Deze kamer is ruim ingericht en rolstoelvriendelijk, voorzien van een grote badkamer welke ook geschikt is voor mindervaliden. Verder zijn de kamers voorzien van alle gemakken die u van een comfortabel hotel
mag verwachten zoals gratis WiFi, gevulde minibar, koffie-/theefaciliteiten en airco.

Ontbijten kunt u in het
restaurant waar u ook romantisch kunt dineren of gezellig met de familie een maaltijd kunt gebruiken. Laat u meenemen op een rustgevende reis langs de waddenkust en geniet van de beste smaken die de Waddenzee te bieden heeft.
Ook wandelaars en fietsers zijn natuurlijk van harte welkom in het restaurant en bij mooi weer op het gezellige terras voor een kopje koffie/thee, een fijne lunch of een lekkere maaltijd. De gevarieerde menukaart biedt voor ieder wat wils.

De omgeving van Anjum heeft veel te bieden en is zeker een bezoek waard. Ervaar het zelf of u nu op doorreis bent, geniet van romantisch weekendje weg of een korte vakantie. Gelegen aan Unesco’s Wereld erfgoed de Waddenzee én het Nationaal Park Lauwersmeer is het hotel uw kompas en vertrekpunt om misschien wel Nederlands meest rustgevende gebied te verkennen.

Welkom in Hotel Restaurant Toxopeus waar u zich geen gast voelt, maar familie.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de meer informatie, beschikbaarheid en het boeken van een kamer.


Contact
Hotel Restaurant Toxopeus
De Singel 5
9133 NH Eanjum

Telefoon: 0519-320800
E-mail:
welkom@toxopeusanjum.nl
Website:
https://toxopeusanjum.nl/
Volg Hotel Restaurant Toxopeus ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie Hotel.