HOTEL ZEEZICHT

Hotel Zeezicht Harlingen, gevestigd in het opvallende monumentale pand ‘het Zeekasteel‘ van Harlingen, ligt op een unieke locatie in hartje van Harlingen recht tegenover de terminal waar de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken.

De mooie kamers beschikken over comfortabele bedden, een eigen badkamer met -regen- douche en toilet, een klein zithoekje, een flatscreen -kabel- TV, gratis WiFi en een minibar. Een aantal kamers beschikken tevens over een klein balkon.

's Morgens wordt in het
restaurant een uitgebreid ontbijt geserveerd. 's  Avonds kunt u hier heerlijk dineren waarbij u kunt genieten van een schitterend uitzicht over de historische zeehaven van Harlingen. ‘s Avonds is het ook goed toeven op het recent gerenoveerde overdekte terras waar u eveneens kunt dineren en genieten van het mooie uitzicht.
Het hotel beschikt tevens over een bar met een comfortabele lounge en een biljarttafel.

Er is betaalde parkeergelegenheid aanwezig.

Harlingen is één van de Friese elfsteden en de enige Friese Havenstad. Ze is verbonden met één van de grootste beschermde, in de lijst Werelderfgoed opgenomen natuurgebieden van West-Europa: de Waddenzee. De historische gevels, bijzondere winkels en gezellige cafés zijn een stadswandeling waard. Aan de ingang van beide jachthavens zult u zich geen moment vervelen, de aankomende en vertrekkende schepen en vissersboten varen bijna letterlijk naar binnen.

Omdat het hotel tegenover de terminal ligt kunt u eenvoudig vanuit het hotel een dagtrip naar Vlieland en Terschelling maken.

Harlingen is zeker een bezoek waard.
Het hele team van Hotel Zeezicht Harlingen heet u daarom van harte welkom!

Aanbieding
Overnachting voor twee personen inclusief een drie gangendiner
voor € 99,00 (boeken via onderstaande contactgegevens).

Contact
Hotel Zeezicht
Zuiderhaven 1
8861 CJ Harlingen

Telefoon: 0517- 412536
Fax: 0517-419001
E-mail:
receptie@hotelzeezicht.nl
Website: www.hotelzeezicht.nl
Volg Hotel Zeezicht in Harlingen ook op Facebook.


Sfeer impressie hotel.