UITGEKOOKT.NL

Elke dag zelf een verse en gezonde maaltijd bereiden is niet voor iedereen weggelegd. Toch wilt u graag gezond en verantwoord eten.
Laat dan de chefs van Uitgekookt voor u een lekkere maaltijd bereiden.
De maaltijdservice aan huis is uitermate geschikt voor iedereen.
Senioren, hard werkenden, studenten of personen die geen tijd hebben of in staat zijn om zelf te koken.

Alle dagvers, ambachtelijke, gekookte maaltijden van Uitgekookt bevatten minimaal 200 gram verse groenten. Direct van het land, smaakvol bereid, zonder onnodige toevoegingen en met 100% verse ingrediënten.
Er is een veelzijdig, wekelijks wisselend assortiment van meer dan 25 met zorg samengestelde gerechten, bestaande uit vegetarische maaltijden en maaltijden met vlees of vis. Van de traditionele Hollandse keuken tot maaltijden met oosterse- of mediterrane invloeden. Ook wordt rekening gehouden met dieetwensen. Zo worden maaltijden bereidt die zoutarm en vetbeperkt zijn.

Bestellen en uitzoeken gaat heel eenvoudig via internet. Ook kunt u bellen via onderstaand telefoonnummer of rechtstreeks bestellen bij uw bezorger.
Met Uitgekookt.nl bent u altijd verzekerd van een gezonde maaltijd aan huis.

De maaltijden worden standaard gratis en gekoeld thuisbezorgd door eigen persoonlijke bezorgers. Na ontvangst kunt u ze tot 5 dagen in de koelkast bewaren. De kwaliteit van de maaltijden van Uitgekookt is bijzonder goed en verantwoord.

De koelverse maaltijden zijn eenvoudig op te warmen in de magnetron of oven waarbij de groentes lekker knapperig blijven. Ze zijn in de magnetron al in vier minuten klaar om te eten.


Eet smakelijk!


Aanbieding
Nieuwsgierig wat er deze week op het menu staat?
Probeer dan eens vrijblijvend een
 proefpakket van vier maaltijden 
voor maar € 15,00. Klik op onderstaande button voor meer informatie en bestelling.


Contact

Uitgekookt
Manenbergring 4
8271 RX IJselmuiden

Telefoon: 085-0406065
E-mail:
 info@uitgekookt.nl
Website:
 uitgekookt.nl
Volg Uitgekookt.nl ook op
 Facebook. Twitter en Instagram.