HOTEL RESTAURANT JANS

In het prachtige Gaasterland met haar mooie vergezichten en afwisselende, glooiende landschap, ligt driesterren Hotel Restaurant Jans. U wordt verrast door de persoonlijke benadering en een mentaliteit waarbij ‘alles’ kan.

In het sfeervolle à la carte restaurant verrassen de chef-kok en zijn team u het gehele jaar op wisselende menu’s. Lekkernijen uit de regio en verse seizoenproducten vormen vaak de inspiratie.
Bij mooi weer wordt er tevens op het ruime, zonnige terras achter het hotel gedineerd. Op het terras, in de serre of in het bargedeelte kunt u genieten van een lunch, een high tea, koffie met gebak of een aperitief.

Ook groepen zijn welkom en het is mogelijk om in overleg een (keuze)menu samen te stellen. Voor groepen tot circa 10 personen is een à la carte diner mogelijk.

Restaurant Jans is het gehele jaar, zeven dagen per week open.

Het
hotel restaurant en de omgeving nodigen zeker uit voor een langer verblijf.
Zowel in het hoofgebouw (lift aanwezig) als in de hoteltuin vindt u een  aantal fris ingerichte comfortabele hotelkamers.

Gratis WiFi en voldoende gratis parkeergelegenheid zijn aanwezig.

Direct grenzend aan het Rijsterbos, vlakbij het IJsselmeer en de Friese meren, de historische Friese stadjes Sloten, IJlst, Stavoren, Hindeloopen, Workum, Bolsward en Sneek, is het hotel een ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars.
En houdt u van golfen, kitesurfen, zeilen, solexrijden, kanovaren of een tochtje maken met een sloep? In de directe omgeving zijn mogelijkheden te over.


De familie Wiendels heet u daarom graag van harte welkom.
Zij zorgen voor een comfortabele kamer, een goed bed, een heerlijk diner en ontbijt zodat u zich alleen maar hoeft te ontspannen en te genieten van uw verblijf!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de -menu- kaart en eventuele arrangementen.


Contact
Hotel Restaurant Jans
Mientwei 1
8572 WB Rijs

Telefoon: 0514-581 250
E-mail:
info@hoteljans.nl
Website:
www.hoteljans.nl
Volg Hotel Restaurant Jans ook op
Facebook en Instagram.