IT STEE foar Iters en Drinkers


In café-restaurant annex lunchroom, It Stee foar Iters en Drinkers, bent
u van harte welkom om even uit te rusten van het winkelen of gewoon voor de gezelligheid. Zoals de naam het al zegt, is er bij It Stee voor elke iter (eter) en drinker wat wils. Een heerlijke kop koffie met gebak, een borrel, lunch, diner of een snelle snack. 


It Stee biedt verschillende mogelijkheden als het om eten en drinken gaat. Zo kun u in de lunchroom en het restaurant genieten van één van de heerlijke koffies in combinatie met een lunch of diner. Of u schuift aan bij de bar voor een Heineken Icecold waarbij u tegelijkertijd de voetbalwedstrijden kunt volgen welke live worden uitgezonden via Fox Eredivisie live. Tevens kunt u genieten op het gezellige terras waar plaats is voor circa 100 personen. Het -verwarmde- terras biedt u een uitzicht over het winkelende publiek in het hart van Surhuisterveen.

Tevens beschikt It Stee over een kelder met biljart welke ook is ingericht voor feesten en partijen tot 80 personen. Hier worden regelmatig personeelsfeesten, recepties of vergaderingen met bijvoorbeeld een buffet verzorgd.

Wanneer u een snelle hap wil nuttigen, dan kan dit prima in de aanwezige snackbar met eigen ingang. Deze biedt plaats aan circa 30 personen. Hier worden zowel snacks als heerlijke afhaalmaaltijden geserveerd. Deze kunnen ook genuttigd worden op het terras waar ook circa 30 zitplaatsen beschikbaar zijn.

 

Naast gezelligheid en gastvrijheid staat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Al met al bent u bij It Stee aan het juiste adres. De -rolstoelvriendelijke- accommodatie zit op een absolute A-locatie midden in het winkelhart van Surhuisterveen. U kunt vrij parkeren en er zijn 4 oplaadpunten voor uw elektrische fiets. Genoeg redenen om eens een bezoekje te brengen aan It Stee in Surhuisterveen.


Daarom, graag tot ziens!

Aanbieding
Per persoon krijgt u bij het tweede kopje koffie, gratis een appelpuntje met slagroom op vertoon van LKGX voucher (dit bij de bestelling graag aangeven).

Of bestel via de website
www.itstee.nl en ontvang 10% korting (actiecode: stee36).

Contact
It Stee foar Iters en Drinkers
De Kolk 31
9231CV Surhuisterveen

Telefoon: 0512-361580
Email:
info@itstee.nl
Website: www.itstee.nl
Klik voor de Menukaart en Online bestellen op het blauwe tekstgedeelte.
Volg It Stee ook op
Facebook.