HOTEL WAD OARS

Het bijzondere beeldbepalende volledig gerenoveerde gebouw uit 1870 waarin Hotel Wad Oars is gevestigd bevind zich in het terpdorp Anjum. Bij de restauratie zijn authentieke details bewaard gebleven. De intieme accommodatie ademt de sfeer van het Wad met een knipoog naar design.

Het Restaurant is een intieme plek om eten tot een belevenis te maken in een sfeer van rust en ruimte, een kennismaking met Noord Oost Friesland en het Wad. De chef bied u een blik in de keuken waar alle gerechten met zorg en aandacht worden bereid. Een open boek met een boeiend verhaal. De vangst uit Lauwersoog, het smaakvolle vlees van de plaatselijke slager, de streekgroenten van omliggende akkers en fijne kaassoorten van de boerderijen in de omgeving. Deze parels uit de regio maken een aangenaam andere smaakbeleving bij ieder gerecht. Dit alles uiteraard begeleid door een passende wijn of een ander drankje. Maak kennis met de verschillende gerechten en laat u verrassen!

En bij mooi weer geniet u natuurlijk op het gezellige terras van al hetgeen in de keuken wordt bereid. Ook bent u welkom voor een fijne lunch. een lekkere kop koffie/thee met iets lekkers daarbij of een andere verfrissing.

Voor een langer verblijf nodigen de 5 lichte en comfortabele kamers van het
hotel uit welke ingericht zijn in de unieke sfeer van de omgeving, het Lauwersland en de Wadden en vernoemd zijn naar plaatsen in de omgeving: De Skâns, De Bant, Syl, De Kolken en It Mar.

Anjum ligt tegen het Nationaal Park Lauwermeer en de Waddenzee. Beleef een bijzondere wildernis. Een ruige geschiedenis heeft het Nationaal Park Lauwersmeer getransformeerd tot een uniek natuurgebied. Vol rust, ruimte en excentrieke diersoorten. En met de Waddenzee Werelderfgoed en Nationaal Park Schiermonnikoog binnen handbereik valt er heel veel te beleven en ontdekken tijdens uw verblijf in Hotel Wad Oars.

Wad Oars staat voor een aangenaam andere manier van overnachten, eten en beleven. Wad Oars staat voor "noflik", het Friese woord voor aangenaam.
Daarom graag "Oant sjen" tot ziens!


Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Hotel restaurant Wad Oars
de Singel 5
9133 NH Anjum

Telefoon: 0519-320800 / 06-55991344
E-mail:
info@wadoars.nl
Website: www.wadoars.nl
Volg Hotel restaurant Wad Oars ook op Facebook en Twitter.