VAKANTIEPARK DE LINDENBERG

De Lindenberg bij Holten is een gemoedelijk kleinschalig vakantiepark met tal van voorzieningen voor jong en oud. De vrijstaande, verschillende typen bungalows, staan op ruime kavels van minimaal 400 vierkante meter wat een ruimtelijke sfeer geeft met een gevoel van rust en privacy. Alle compleet ingerichte bungalows zijn gelijkvloers, hebben een terras met zitje en een eigen parkeerplaats. Ook is gratis WiFi aanwezig. Voor extra gemak zijn tegen een toeslag handdoeken en beddengoed beschikbaar.

Voor jonge gezinnen en actieve 50 plussers zijn op het park alle faciliteiten aanwezig zoals een midgetgolf-,  jeu de boules- en all weather tennisbaan, een animatieteam, binnen- en buitenspeeltuinen, een waterspeelplaats en een verwarmd buitenzwembad. Ook is er een samenwerkingverband met het nabijgelegen subtropisch zwemparadijs De Scheg. Veder vindt u op het park een brasserie, -zonne- terras en een snackcounter. Ook bestaat de mogelijkheid om fietsen te huren. Het park biedt tevens een strijkservice en zakelijke faciliteiten, zoals een fax- en kopieerapparaat.

De Lindenberg is een ideaal vertrekpunt om de omgeving van de Sallandse heuvelrug met de Holterberg, de Achterhoek of de Duitse grensstreek te verkennen. Wist u bijvoorbeeld dat de Sallandse heuvelrug het grootste aaneengesloten heide gebied van West-Europa heeft en dat hier de zeer zeldzame korhoen nog leeft? Ook natuurreservaten zoals –De Borkeld- en de
-Reggestreek- zijn uniek en het bezoeken meer dan waard. Een prachtige en unieke omgeving om te wandelen, te fietsen of te toeren met de auto of motor.


En wilt u gezellig winkelen of cultuur snuiven? Breng dan eens een bezoek aan de authentieke dorpjes en historische steden als Deventer en Zutphen.


Zoekt u "rust, sfeer, ruimte en privacy"?
De familie Van Lindenberg en haar gastvrije team verwelkomen u graag op het vakantiepark en zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van een zorgeloos verblijf.


Aanbieding

Diverse arrangementen. Klik
hier voor meer informatie.


Contact

Vakantiepark de Lindenberg
Borkeldsweg 57
7451 TA Holten

Telefoon: 0548-365365
E-mail: info@delindenberg.nl
Website:
www.delindenberg.nl
Volg Vakantiepark de Lindenberg ook op
Facebook en Instagram.


Vakantiepark de Lindenberg in Beeld.