HOTEL CAFÉ HULSMAN

Hotel Café Hulsman ligt midden in het bruisende centrum van Venray.

Café Hulsman kent een rijke geschiedenis en staat in de volksmond bekend als de Huiskamer van Venray. Menig Venraynaar heeft in het verleden een onvergetelijke ervaring meegemaakt bij Café Hulsman. Het hele pand is in 2011 opnieuw opgebouwd met veel herkenbare oude elementen. Kom eens langs bij Hulsman en ervaar het échte gezellige -eet- cafégevoel waar door de weeks lekker wordt gegeten en gedronken

En wilt u een avond ongedwongen dineren en borrelen dat kan met de hapjesparades. Deze zijn te vergelijken met een ‘walking dinner’ waar geen vaste zitplaatsen zijn. Het merendeel van de tafels zijn bar tafels met krukken of natuurlijk gewoon staand. De informele sfeer die hiermee gecreëerd word is ideaal voor bijvoorbeeld een familie/vrienden reünie of andere gelegenheden.


Het
hotel heeft een modern interieur en beschikt over 16 deluxe kamers. De kamers zijn voorzien van comfortabele 1-persoons boxsprings, een eigen badkamer, airconditioning, koffie & thee faciliteiten,  een kluisje van laptop formaat, gratis WiFi,  een bureau en een flatscreen-tv. De kamers op de etage zijn bereikbaar met een lift. Indien gewenst kunt u gebruik maken van een room- en een conciërgeservice.

’s Morgens geniet u van een lekker continentaal of een vegetarisch ontbijt.

Een bezoek aan of een verblijf in Hotel Café Hulsman staan garant voor, lekker eten en drinken, gezelligheid, een ontspannen nachtrust en uitstekende persoonlijke service.

Ervaar het zelf! Graag van harte welkom.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
lunch- & dinerkaart.


Contact
Hotel Café Hulsman
Henseniusplein 9
5801 BB Venray

Telefoon: 0478-510196
E-mail:
info@hulsmanvenray.nl
Website:
www.hulsmanvenray.nl
Volg Hotel Café Hulsman ook op
Facebook en Instagram.