HOTEL TER DUYN DOMBURG

Aan de voet van de duinen, op slecht 30 meter van het strand vindt u het karakteristieke pand uit 1910 waarin Hotel Ter Duyn is gevestigd. Het hotel is een bijzondere plaats waar u zich tegelijk thuis en in een compleet andere wereld van rust en comfort waant… Te gast zijn in Hotel Ter Duyn wordt gekenmerkt door aandacht, kwaliteit, privacy, luxe en comfort.

 

De 9 sfeervolle kamers van ca. 30² zijn ingericht met oog voor detail. Elke kamer is voorzien van luxe zoals heerlijke bedden en matrassen van Norma, een luxe badkamer met vloerverwarming, een eettafel met luxe verstelbare lederen eetfauteuils, bestek van Villeroy & Boch, servies van IItala, een ruime koelkast, een 80 cm. Philips flatscreen tv, gratis WiFi en wanddecoraties geïnspireerd op het Domburgse licht. De kitchenettes zijn voorzien van een Nespressoappararaat met gratis gebruik van Grand Cru capsules, waterkoker en thee assortiment van Pure Tea een nieuw 100% biologisch en authentiek theeproduct welke theedrinken tot een ware beleving maken.

Elke ochtend krijgt u een heerlijk, royaal en afwisselend ontbijt aan uw kamer/suite zodat u in alle privacy uw dag kunt beginnen.

In Hotel ter Duyn  wordt veel moeite gedaan om de gasten iedere dag weer geruisloos te verwennen. En heeft u persoonlijke wensen? Er wordt zoveel mogelijk geprobeerd hieraan te voldoen. Het doel is om gasten “het thuis gevoel” te laten beleven.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Gezien de ligging is het hotel een ideale uitvalsbasis voor een prachtige strandwandeling of een duik in zee. Ook kunt u gaan winkelen of genieten van een kop koffie/thee in het bruisende centrum van het stadje Domburg.

Hotelier Rik Koelemij verwelkomt u graag al gast.

Aanbieding
Voor gebruikers van
LKGX.nl wacht er een speciale welkomst surprise.

 

Contact
Hotel Ter Duyn
Rik Koelemij
P.J. Eloutstraat 1
4357 AH Domburg

Telefoon: 0118-584400
Fax: 0118-584614
E-mail:
info@hotelterduyn.nl
Website:
www.hotelterduyn.nl

Volg Hotel Ter Duyn ook op Twitter.


Sfeer impressie Hotel en omgeving.